Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Luca de Meo.

Αλλάζουν σήμα τα επερχόμενα «καυτά» Renault!

1.979 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2020)

Μια νέα γενιά «καυτών» μοντέλων της Renault βρίσκεται στον ορίζοντα, ωστόσο όπως έγινε γνωστό όταν τα μοντέλα αυτά κάνουν την εμφάνισή τους δε θα έχουν το σήμα της γαλλικής εταιρείας, αλλά αυτό της Alpine!


Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Luca de Meo ο οποίος κατά το παρελθόν όντας επικεφαλής της SEAT είχε κάνει αντίστοιχη κίνηση με την CUPRA. Μιλώντας στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Luca de Meo είπε: «Όπως έκανα με την CUPRA, θα βρω ένα σημείο επαφής μεταξύ της μάρκας Alpine και ορισμένων μοντέλων της Renault. Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι σε αυτό, οπότε δεν θα το κάνω με το Kangoo ή το Espace, θα το κάνω με αυτοκίνητα που ταιριάζουν».
 
Δυστυχώς ο ισχυρός άντρας της γαλλικής φίρμας δε θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος και να αποκαλύψει έστω ένα μοντέλο που να έχει στο μυαλό του. Ωστόσο πιθανολογούμε πως μία ισχυρή σπορ έκδοση του Clio θα ήταν μία από τους υποψηφίους, ενώ ίσως το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με μία «καυτή» έκδοση του Captur για να δημιουργήσει έναν αντίπαλο του νέου Ford Puma ST.
 
Από κει και πέρα σε άλλα ζητήματα, ο de Meo επιβεβαίωσε ότι η τρέχουσα Alpine A110 έχει μέλλον μπροστά της και πιθανότατα αυτό είναι συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνηση. Για το θέμα αυτό είπε πως: «Ίσως μπορούμε να μετατρέψουμε το αυτοκίνητο μια μέρα σε ηλεκτρικό. Μία από τις αποστολές που θα μπορούσαμε να έχουμε για την Alpine είναι να κάνουμε την εμπειρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου συναρπαστική και έχουμε μερικές ιδέες!».
 
Τέλος ο Luca de Meo υπογράμμισε πως επίσης πως ένας από τους στόχους που έχει είναι να ανοίξει το δίκτυο διανομής αυξάνοντας παγκοσμίως τους λιανοπωλητές της Renault σε σχέση με τους 70 αντιπροσώπους που μετρά σήμερα η μάρκα.   

FORD
OPEL