ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πιο συγκεκριμένα, η Audi θα αποσύρει συνολικά 875.000 αυτοκίνητα A4, A5, A5 Cabriolet και Q5 που κατασκευάστηκαν το διάστημα μεταξύ Απριλίου 2011 και Μαΐου 2015.

Ανάκληση για Audi

6.601 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2017)

Περίπου 875.000 αυτοκίνητα της μάρκας θα ανακληθούν από την Audi. Διαβάστε ποια μοντέλα αφορά η ανάκληση και ποια είναι η αστοχία που αποκαλύφθηκε.

Σε μια ανάκληση ευρείας κλίμακας που αφορά τέσσερα μοντέλα της μάρκας προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες η αυτοκινητοβιομηχανία Audi.

Πιο συγκεκριμένα, η Audi θα προχωρήσει σε ανάκληση συνολικά 875.000 αυτοκινήτων A4, A5, A5 Cabriolet και Q5 που κατασκευάστηκαν το διάστημα μεταξύ Απριλίου 2011 και Μαΐου 2015 και διατέθηκαν στις αγορές της Ευρώπης. Όπως έγινε γνωστό, η ανάκληση αφορά πιθανή αστοχία του βοηθητικού συστήματος θέρμανσης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε εμφάνιση φωτιάς.
 
Εκπρόσωπος της Audi έχει ήδη επιβεβαιώσει την ανάκληση και σημείωσε ότι τα 330.000 Αudi που έχουν το πρόβλημα αυτό βρίσκονται στην Γερμανία ενώ διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκληθεί καμία σωματική βλάβη. Η εταιρεία φαίνεται ότι ανακάλυψε το θέμα μετά από παράπονα πελατών της για οσμές καμένου και πλέον συστήνει στους κατόχους των αυτοκινήτων αυτών να αποφεύγουν την χρήση του βοηθητικού συστήματος θέρμανσης μέχρι να κληθούν για την αντικατάσταση του.

Πληροφορίες για το πόσο θα κοστίσει στην Audi η αντικατάσταση του συστήματος αυτού δεν έχουν γίνει γνωστές.
 

ford
VW