Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αντικατέστησε πρατήριο καύσιμων με σημείο φόρτισης η Shell

Αντικατέστησε πρατήριο καύσιμων με σημείο φόρτισης η Shell

1.794 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Παρελθόν αποτελεί το πρατήριο βενζίνης και diesel της Shell στην περιοχή Fulham του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η εταιρεία το αντικατέστησε με σημείο ταχείας φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα.

Το πρατήριο καυσίμων έγινε σταθμός φόρτισης

Στη θέση του πρατηρίου πλέον, θα λειτούργει κατάστημα για ηλεκτρικά οχήματα χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα ανεφοδιασμού με οποιοδήποτε άλλο καύσιμο. Στο κατάστημα της Shell οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν` να επαναφορτίσουν το όχημα τους σε ένα από τα 9 σημεία φόρτισης που θα βρίσκονται εκεί.

Τα συγκεκριμένα σημεία φορτίζουν τρεις φόρες γρηγορότερα από έναν κλασσικό φορτιστή, με την εταιρεία να κάνει λόγο πως μπορεί να φορτίσει την μπαταρία στο 80% μέσα σε 10 λεπτά, ακόμα και αν η μπαταρία είναι εντελώς αδεία! Μάλιστα, το κατάστημα χρησιμοποιεί 100% ανανεώσιμες πηγές ενεργείας, ενώ στον ευρύτερο χώρο θα βρει κάνεις ένα μίνι μάρκετ, μια καφετερία και έναν χώρο αναμονής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

50.000 φορτιστές θα τοποθετήσει η Shell μέχρι το 2025

Πολύ θετικό προμηνύεται το μέλλον για τους κατόχων ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Shell έχει ανακοινώσει τα πλανά της για τοποθέτηση έως και 50.000 φορτιστών στους δρόμους της χωράς, ενώ σε συνεργασία με την βρετανική αλυσίδα Super Market Waitrose, θα δίνει πακέτα προσφορών σε πελάτες που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα όταν πηγαίνουν για τις αγορές τους.
 

Shell: «Δίνουμε σε όλους μια ματιά στο μέλλον της αυτοκίνησης»

Όπως αναφέρει ο Αντιπρόεδρος του τμήματος Kινητικότητας της Shell, κ. István Kapitany, η εταιρεία προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες με το βλέμμα της στο μέλλον: «Οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων αναζητούν μια εμπειρία φόρτισης όσο το δυνατόν πιο γρήγορη, βολική και άνετη. Αυτό ακριβώς στοχεύει να προσφέρει το κατάστημα μας Shell στο Fulham».

Δηλώσεις σχετικά με τα εγκαίνια του νέου σημείου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Fulham έκανε και η Υπουργός Μεταφορών Trudy Harrison: «Είναι φανταστικό να βλέπεις τη Shell να πρωτοπορεί με τον ολοκαίνουργιο κόμβο φόρτισης, προσφέροντας στους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων μια εύκολη και γρήγορη εμπειρία φόρτισης.»

Αρχίζει η αντικατάσταση των πρατηρίων με σταθμούς φόρτισης
- Ο σταθμός αυτός περιλαμβάνει 9 φορτιστές
- 50.000 φορτιστές θα τοποθετήσει η Shell μέχρι το 2025
- Shell: «Δίνουμε σε όλους μια ματιά στο μέλλον της αυτοκίνησης»
Είσαι έτοιμος να δεις το πρατήριο της γειτονιάς σου να γίνεται σταθμός φόρτισης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Skoda