Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το Cybertruck μετράται σε 5.885 χιλιοστά μήκος.

Αποκαλύπτεται σύντομα το Tesla Cybertruck παραγωγής

1.969 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2020)

Το Tesla Cybertruck έχει σηκώσει πολύ συζήτηση γύρω από το όνομά του από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το μοντέλο προπαραγωγής. Από τότε άπαντες περιμένουν να δουν την εμφάνισή που θα έχει το μοντέλο παραγωγής, κάτι που σύμφωνα με τον Elon Musk θα γίνει πολύ σύντομα.


Ο επικεφαλής της Tesla είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων κατά καιρούς έχει αποκαλύψει ουκ ολίγα νέα για την Tesla. Το ίδιο λοιπόν έκανε για ακόμα μια φορά, απαντώντας στην ερώτηση ενός ακόλουθού του στο Twitter, όπου και αποκάλυψε πως το μοντέλο παραγωγής του Cybertruck θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση «σε περίπου ένα μήνα».
 
Ο ισχυρός άντρας της αμερικανικής εταιρείας, ο οποίος είπε τον Μάιο ότι η τελική έκδοση παραγωγής του Cybertruck θα είναι ελαφρώς μικρότερη από το πρωτότυπο για να το πάρει πίσω λίγες μέρες αργότερα, υπογράμμισε ότι κάνουν «μικρές βελτιώσεις» στο σχεδιασμό του ηλεκτρικού Pick-Up σε σχέση πάντα με το παρουσιασμένο από τον περασμένο Νοέμβριο πρωτότυπο.
 
Γενικά, στην Tesla, «στοχεύουμε πραγματικά να κάνουμε το αυτοκίνητο που παραδίδεται καλύτερο από το αυτοκίνητο που αποκαλύπτεται», έχει δηλώσει μεταξύ άλλων ο Elon Musk σημειώνοντας πως το ίδιο θα συμβεί και με το Cybertruck.
 
Σύμφωνα με όσα έχει πει η Tesla το Cybertruck μετράται σε 5.885 χιλιοστά μήκος, 2.027 χιλιοστά πλάτος και 1.905 χιλιοστά ύψος, κάνοντας λόγο πως υπάρχουν θέσεις επιβατών για 6 άτομα. Η καρότσα του μπορεί να μεταφέρει 2.831 λίτρα φορτίου. 
 
Η πρώτη επιλογή στην γκάμα του είναι η έκδοση Single Motor RWD που εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το 0-96χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα με 400+ χιλιόμετρα αυτονομία. Τέλος στην κορυφή βρίσκεται η Τri Motor AWD έκδοση που περιλαμβάνει τρία ηλεκτρικά μοτέρ που δίνουν την δυνατότητα στο μοντέλο να πετύχει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,9 δεύτερα. Η ηλεκτρική του αυτονομία, σύμφωνα με την Τesla, ξεπερνά τα 800 χιλιόμετρα. 

FORD
LEASING COURIER VS CITAN