Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αποσύρεται από την F1 o Raikkonen

2.441 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς της Formula 1 την τελευταία 20ετία ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς και ήδη έχουν φουντώσει οι φήμες για το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Tην απόφασή του να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής χρονιάς έκανε γνωστή ο Kimi Raikkonen, λίγες μέρες πριν το Grand Prix της Ολλανδίας. Ο Φιλανδός πιλότος, γνωστός και ως «Iceman», είναι αυτή την στιγμή ο πιο πολύπειρος οδηγός του grid, αφού στα 41 του χρόνια έχει οδηγήσει τόσο με κινητήρες V10 και V8 αλλά και με τα σημερινά υβριδικά σύνολα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


«Αυτό ήταν. Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην Formula 1. Eίναι μια απόφαση που πήρα τον προηγούμενο χειμώνα. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά μετά την φετινή χρονιά, είναι ώρα για νέα πράγματα.» δήλωσε ο Raikkonen στο Instagram. «Παρά το γεγονός ότι η φετινή χρονιά εξελίσσεται ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τις ομάδες μου, όσους ενεπλάκησαν με την καριέρα μου και ιδιαίτερα όλους εσάς τους οπαδούς που με υποστήριζαν όλο αυτόν τον καιρό. Η Formula 1 μπορεί να τελειώνει για μένα αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα στην ζωή που θέλω να ζήσω και να απολαύσω. Τα λέμε! Με εκτίμηση, Kimi» έγραφε επίσης το μήνυμα του πιλότου.

Η αποχώρηση του Raikkonen ανοίγει νέα συζήτηση για το μεταγραφικό παζάρι του 2022. Οι πρώτες φήμες αναφέρουν πως ο Bottas θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Kimi στην Alfa Romeo, ο Russell θα μετακομίσει στην Mercedes, o De Vries θα πάρει την θέση του Giovinazzi και ο Albon θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση του Russell στην Williams.

O Κimi Raikkonen ξεκίνησε την καριέρα του στην F1 από την Sauber, πριν μεταπηδήσει στην McLaren Mercedes. Έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, μετακόμισε στην Lotus, και έπειτα στην Ferrari, όπου και κατέκτησε τον μοναδικό του τίτλο. Τα τελευταία χρόνια οδηγεί για την Alfa Romeo.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
Leasing