ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο 4.0 λίτρων V8 κινητήρας, ο οποίος αν και από το εργοστάσιο της μάρκας έφυγε με 510 ίππους, κατέληξε σε θέση να προσφέρει 800 άλογα.

Η G-Power έχει επίσης τοποθετήσει ελαφρύτερα πιστόνια.

«Αστέρι» η Mercedes-AMG C 63 της G-Power

1.861 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2018)

Αν και η G-Power ασχολείται συνήθως με τις βελτιώσεις μοντέλων της BMW, στην προκειμένη περίπτωση τον λόγο έχει η Mercedes-AMG C 63, η οποία δέχτηκε την περιποίηση των ανθρώπων της εταιρείας.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο 4.0 λίτρων V8 κινητήρας, ο οποίος αν και από το εργοστάσιο της μάρκας έφυγε με 510 ίππους, κατέληξε σε θέση να προσφέρει 800 άλογα. Σύμφωνα με την εταιρεία η βελτίωση αυτή είναι αποτέλεσμα συνδυασμού μίας επαναχαρτογράφησης εγκεφάλου και ενός νέου σετ τούρμπο.
 
Η G-Power έχει επίσης τοποθετήσει ελαφρύτερα πιστόνια, έχει κάνει κάποιες τροποποιήσεις στην πολλαπλή και έχει εγκαταστήσει μία νέα αντλία καυσίμου υψηλής απόδοσης. Παρών είναι και ένα νέο σύστημα εξάτμισης, ενώ σε ότι αφορά τη μετάδοση της κίνησης λόγο της περισσότερης ισχύς το εργοστασιακό κιβώτιο ενισχύθηκε.
Πηγαίνοντας στο εξωτερικό μέρος να πούμε πως ένα νέο σετ τροχών Hurricane RR έχει πάρει θέση, με τις 20άρες ζάντες στο εμπρόσθιο μέρος να συνδυάζονται με ελαστικά 255/30 και στο πίσω με 285/30.
 
Όλες αυτές οι τροποποιήσεις βοηθούν την Mercedes-AMG C 63 της G-Power ν αφτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτά, με τη μέγιστη ταχύτητα να ξεπερνά τα 330 χλμ./ώρα μιας και ο κόφτης έχει αφαιρεθεί.
 
Τέλος για αυτούς που αναρωτιούνται το κόστος όλης αυτής της διαδικασίας θα πρέπει να γνωρίζου πως το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 21.000 ευρώ!!!

Mercedes
VW