Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Pastrana έπεσε στα άχυρα του Goodwood με το Subaru του (+vid)

3.192 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2024)
O Pastrana έπεσε στα άχυρα του Goodwood με το Subaru του (+vid)
3 Φωτογραφίες »

- Η στροφή Molecomb στέρησε από τον Pastrana τον τερματισμό
- Όπως και το 2022, το Subaru του Pastrana δεν φτάνει στο τέρμα
- Και άλλοι οδηγοί δεν έχουν καταφέρει να τερματίσουν φέτος

Η στροφή Molecomb στέρησε από τον Pastrana τον τερματισμό

Ο φημισμένος οδηγός ράλι Travis Pastrana κατά την διάρκεια του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood βρέθηκε στους χαρακτηριστικούς αχυρένιους όγκους που χρησιμοποιεί το φεστιβάλ αντί προστατευτικών, όταν το Subaru των 874 αλόγων το οποίο οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε αυτούς. Αυτό συνέβη σε προσπάθεια του Pastrana να ολοκληρώσει την διαδρομή στο Goodwood, στην αριστερή στροφή Molecomb, την οποία δεν έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν και άλλοι πεπειραμένοι οδηγοί.

Όπως και το 2022, το Subaru του Pastrana δεν φτάνει στο τέρμα

Το τροποποιημένο Subaru wagon, το επονομαζόμενο και «Family Huckster» απέκτησε φθορές τόσο στην αριστερή όσο και την δεξιά πλευρά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να συνεχίσει την προσπάθεια του. Ο Pastrana βγήκε από το αυτοκίνητο αλώβητος. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pastrana δεν καταφέρνει να τερματίσει το Goodwood, καθώς το 2022 κατάφερε να τουμπάρει ένα ακόμα Subaru στην ειδική διαδρομή ράλι του φεστιβάλ, ένα WRX σε αυτήν την περίπτωση, χωρίς να τραυματιστεί.

Και άλλοι οδηγοί δεν έχουν καταφέρει να τερματίσουν φέτος

Ο Pastrana δεν είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να φτάσει στην καρό σημαία του Goodwood φέτος καθώς, στην ίδια απόστολή δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν, τόσο ένα αυτοκίνητο της Glickenhaus που έχασε τον έλεγχο στην δεύτερη στροφή, όσο και μια Ferrari 512 BB LM η οποία προσέκρουσε στα άχυρα δίπλα στο σικέιν Flint Wall. Επίσης ένα Audi Le Mans βρέθηκε βγήκε επίσης εκτός στη Molecomb, ενώ τον γύρο του κόσμου έκανε το τρακάρισμα της Lotus Evija Χ λίγα μέτρα μετά την γραμμή εκκίνησης.

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS