16 φωτογραφίες »

Μοντέρνος σχεδιασμός και premium ύφος στην καμπίνα του νέου 2008. H ποιότητα των υλικών και το φινίρισμα είναι πολύ προσεγμένα.

Εσωτερικά: Υψηλά ποιοτικά στάνταρ, πιο ευρύχωρο το 2008

110.000 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2020)

To νέο Peugeot 2008 διαθέτει ένα άκρως εντυπωσιακό εσωτερικό για τα δεδομένα της κατηγορίας βασισμένο στη φιλοσοφία i-cockpit με χαρακτηριστικά μικρό τιμόνι, ψηλά τοποθετημένο πίνακα οργάνων και ελαχιστοποίηση διακοπτών. Η premium εικόνα τονίζεται από στοιχεία όπως τα άψογα φινιρισμένα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό, ο (έξτρα) 3D ψηφιακός πίνακας οργάνων, οι τύπου πιάνο διακόπτες και φυσικά η στραμμένη προς τον οδηγό έγχρωμη οθόνη αφής (στάνταρ 7 ιντσών) του συστήματος infotainment.

Το Q2 μπορεί να υστερεί σε σχεδίαση και τεχνολογικά καλούδια, ωστόσο είναι ελαφρώς καλύτερο ποιοτικά, κυρίως λόγω των υλικών, αφού σε συναρμογή και φινίρισμα δεν βρίσκεις ψεγάδι σε κανένα από τα δύο. Παράλληλα είναι σχετικά απλή και διακριτή η διάταξη των διακοπτών, εξυπηρετώντας την εργονομία, ενώ διαθέτει και ένα touchpad στη βάση της κονσόλας, ως επιπλέον τρόπο να χειριστείτε το infotainment.

Τέλος όσον αφορά στους χώρους, το μεγαλύτερο 2008 έχει το προβάδισμα σε επιβάτες και αποσκευές, με το φαρδύτερο πίσω κάθισμα να αφήνει περισσότερα περιθώρια για τρίτο επιβάτη.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center