ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο CEO της Audi Sport, Stephan Winkelmann, αποκάλυψε πως το τμήμα επιδόσεων θέλει να έχει ως το 2020, μια γκάμα 16 μοντέλων.

Μάλλον το RS5 cabriolet είναι «σίγουρο», ενώ οι sedan εκδόσεις των RS4 (φωτό) και RS6, θα μπορούσαν να φέρουν το άθροισμα στο 14. Τα δύο μοντέλα που λείπουν θα προκύψουν από RS εκδόσεις κάποιων εκ των Q2, Q5, Q7 ή Q8.

Audi Sport: 5 νέα μοντέλα ως το 2020

4.170 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Η Audi Sport θέλει από τα 11 μοντέλα επιδόσεων που είναι σήμερα, να φτάσει στα 16 ως το 2020. Δείτε ποια μοντέλα της γερμανικής φίρμας θέτουν υποψηφιότητα για να αποκτήσουν σύντομα μια RS έκδοση.

Μέχρι πρότινος, η Audi Sport λεγόταν Quattro GmbH και έφτιαχνε 2-3 μοντέλα. Οι εποχές αυτές φαίνεται πως πέρασαν ανεπιστρεπτί και πλέον μιλάμε πως το τμήμα επιδόσεων θέλει να έχει ως το 2020, μια γκάμα 16 μοντέλων.
 
Τον παραπάνω στόχο αποκάλυψε ο CEO της Audi Sport, Stephan Winkelmann. Σήμερα, το τμήμα κατασκευάζει 11 μοντέλα, τα R8 (coupe και cabriolet), RS3 (sedan και hatch), RS4 Avant, RS5 coupe, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS Q3 και TT RS (coupe και cabriolet). Η Audi Sport επιπλέον, είναι υπεύθυνη και για το S8 Plus.
   
Οπότε μιλάμε για πέντε νέα μοντέλα, τα οποία ο κος Winkelmann φυσικά και δεν κατονόμασε. Προφανώς το ένα «σίγουρο» είναι το RS5 cabriolet, ενώ οι sedan εκδόσεις των RS4 και RS6, θα μπορούσαν να φέρουν το άθροισμα στο 14. Φανταζόμαστε πως τα δύο μοντέλα που λείπουν θα προκύψουν από RS εκδόσεις κάποιων εκ των Q2, Q5, Q7 ή Q8.
 
Υπεύθυνος για αυτά τα νέα μοντέλα θα είναι πλέον ο Oliver Hoffmann, ο οποίος είναι ο νέος επικεφαλής της τεχνικής εξέλιξης στην Audi Sport. Ο κος Hoffmann μετακινήθηκε σε αυτή τη θέση, αντικαθιστώντας τον Stephan Reil.

Leasing
ODIGOS AGORAS LINGLONG