ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία όπως ανακοίνωσε ισχυροποίησε τη Mercedes-AMG GT 63 S και αναμένεται να φέρει στη «ζωή» μόλις 31 μονάδες.

O V8 4,0 λίτρων twin turbo κινητήρας δίνει πλέον 740 ίππους και 1.030 Nm ροπής.

Η εκπληκτική απόδοση συνοδεύεται από ένα προσαρμοσμένο αεροδυναμικό πακέτο που αποτελείται από ανθρακονημάτινα εξαρτήματα.

Αυτή η AMG GT 63 S δεν είναι σαν τις άλλες

1.787 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2019)

Αν και η Mercedes-AMG GT 63 S είναι από τη εργοστασιακή της μορφή πολύ ισχυρή λίγοι είναι αυτοί που πίστεψαν ότι το μοντέλο μπορεί να βελτιωθεί. Μάλιστα η εταιρεία Performmaster όχι απλώς το πίστεψε αλλά το κατάφερε κιόλας.

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία όπως ανακοίνωσε ισχυροποίησε τη Mercedes-AMG GT 63 S και αναμένεται να φέρει στη «ζωή» μόλις 31 μονάδες καθιστώντας αφενός το μοντέλο ως σπάνιο, γιορτάζοντας αφετέρου τα 31 χρόνια λειτουργία της στον κλάδο των aftermarket εταιρειών.  
 
Λαμβάνοντας την ονομασία GT 63 S 1of31, οι άνθρωποι της Performmaster πήραν την συμβατική AMG GT 63 S 4 Door Coupe με 699 ίππους και 900 Nm ροπής και  έβαλαν το χέρι τους προκειμένου ο V8 4,0 λίτρων twin turbo κινητήρας να δίνει πλέον 740 ίππους και 1.030 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και το σύστημα τετρακίνησης 4Matic +, ο βελτιωμένος κινητήρας βοηθά το τετράθυρο coupe να πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα καθιστώντας το 0,3 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από το στάνταρ αυτοκίνητο. Η τελική ταχύτητα παραμένει αμετάβλητη στα 315 χλμ./ώρα.
 
Η εκπληκτική απόδοση συνοδεύεται από ένα προσαρμοσμένο αεροδυναμικό πακέτο που αποτελείται από ανθρακονημάτινα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπλίτερ στο μπροστά μέρος. Το πίσω μέρος δεν μένει παραπονούμενο καθώς ένας αεροδυναμικός διαχύτης και μία αεροτομή είναι εκεί για να βελτιώνουν ακόμα περισσότερο το γερμανικό αυτοκίνητο.
 
Τέλος, το εσωτερικό αποκτά μόνο κάποια σήματα «1of31», υπενθυμίζοντας σε όλους πως βλέπουν ένα περιορισμένης έκδοσης αυτοκίνητο.   

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG