Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα ανθρακονημάτινα στοιχεία είναι βαμμένα σε κόκκινο χρώμα.

Αυτή η Ferrari 488 Pista σε αφήνει άφωνο

3.410 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2019)

Υπάρχουν φορές που το διαφορετικό είναι πολύ ομορφότερο απ ότι το συνηθισμένο και η συγκεκριμένη Ferrari 488 Pista έρχεται για να αποδείξει το αληθές του λόγου.


Αν και οι περισσότερες Ferrari έχουν λάβει κόκκινο ή κίτρινο χρώμα, η συγκεκριμένη 488 Pista φέρει στο αμάξωμά της ένα αστραφτερό ασημένιο χρώμα που την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες.
 
Αυτοί που αγοράζουν μία ένα 488 Pista έχουν την επιλογή μιας ευρείας γκάμας εξωτερικών διακοσμητικών για να ξεχωρίζουν το όχημά τους. Έτσι ο συγκεκριμένο ιδιοκτήτης αποφάσισε να εξοπλίσει το κεντρομήχανο V8 supercar  με λευκές και κόκκινες αγωνιστικές λωρίδες, ζωγραφισμένες επάνω στο αμάξωμα και τρέχοντας από το μπροστινό σπλίτερ έως το πίσω μέρος.
 
Τα ανθρακονημάτινα στοιχεία είναι βαμμένα σε κόκκινο χρώμα και έχουν πάρει θέση στους δύο προφυλακτήρες, αλλά και στις πλευρικές ποδιές. Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο ιδιοκτήτης έχει προσέξει το ασημί και το κόκκινο χρώμα να φτάσουν μέχρι και μέσα στον κινητήρα. Αυτό είναι σίγουρα στοιχείο που δεν το βρίσκουμε συχνά και κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη 488 Pista.
 
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες supercars και hypercars αποφασίζουν να χρωματίσουν τις ίνες άνθρακα, δίνοντας έτσι μία διαφορετική «νότα» ομορφιάς στα αυτοκίνητα. Δείτε τις εικόνες της Ferrari 488 Pista κάνοντας κλικ πάνω στην ανάρτηση και θα καταλάβετε.
 
 

Hyundai
NISSAN