Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα η εκτιμώμενη αυτονομία ορίζεται στα 402 μίλια και το μοντέλο μπορεί να παραγγελθεί.

Αυτονομία ρεκόρ για το Tesla Model S

4.836 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Η Tesla έδωσε στο Model S τη δυνατότητα να κινείται για 647 χιλιόμετρα με μία φόρτιση και έτσι έγινε η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που διαθέτει στη γκάμα της ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί για περισσότερα από 400 μίλια χωρίς να χρειαστεί σύνδεση με τον φορτιστή!


Οι εταιρίες κατασκευής αυτοκινήτων έχουν ρίξει το βάρος τους στην εξέλιξη των ηλεκτρικών, με την αυτονομία να είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους έχουν επικεντρωθεί. Οι μάρκες στοχεύουν να προσφέρουν ολοένα και μεγαλύτερη διάρκεια κίνησης, για να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η απαραίτητη διαδικασία της φόρτισης, κάνοντας ταυτόχρονα τα μοντέλα τους ακόμα πιο ελκυστικά στο κοινό.   
 
Όπως φαίνεται η Tesla έκανε ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ανακοίνωσε επίσημα πως πλέον το Model S διαθέτει αυτονομία κίνησης 402 μιλίων, η οποία μεταφράζεται σε κάτι λιγότερο από 647 χιλιόμετρα. Η είδηση αυτή καθιστά την αμερικανική μάρκα, ως την πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατάφερε να προσφέρει ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αυτονομία άνω των 400 μιλίων.
 
Εκτός από ένα συνοδευτικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Tesla, η μάρκα έχει ενημερώσει και την ιστοσελίδα της, από την οποία μπορεί κανείς να παραγγείλει το Model S με τη νέα αυτονομία. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα η εκτιμώμενη αυτονομία ορίζεται στα 402 μίλια και το μοντέλο μπορεί να παραγγελθεί.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Tesla είχε προσπαθήσει και πάλι να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα, όμως δεν τα είχε καταφέρει. Τότε μάλιστα ο ιδρυτής της εταιρείας, Elon Musk είχε κατηγορήσει τις αρμόδιες αμερικανικές αρχές πως προτού γίνει η δοκιμή η μπαταρία του Model S είχε λανθασμένα εξαντληθεί κατά 2% με αποτέλεσμα να μην πιάσει τον στόχο.
 
Όπως και να έχει, ο στόχος για την Tesla επετεύχθη ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά των πήχη των απαιτήσεων για τις άλλες εταιρείες που εργάζονται πάνω στα ηλεκτρικά οχήματα.

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS