Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το πρωτότυπο FE Fuel Cell concept παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στην έκθεση της Γενεύης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρωτότυπο FE Fuel Cell concept παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στην έκθεση της Γενεύης.

Βάζει υδρογόνο η Hyundai

2.631 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2017)

Το λανσάρισμα οχημάτων που κινούνται με υδρογόνο σχεδιάζει η Hyundai για τα επόμενα χρόνια και θα ξεκινήσει με την παρουσίαση ενός SUV στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Η Hyundai στοχεύει το επόμενο διάστημα να φέρει στην αγορά πιο αποδοτικά μοντέλα. Μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά είναι ήδη στα σκαριά και τώρα η Κορεάτικη κατασκευάστρια λέει ότι θα παρουσιάσει ένα εντελώς νέο SUV που θα κινείται με υδρογόνο ίσως και τον επόμενο χρόνο.

Το υδρογονοκίνητο SUV της Hyundai Θα παρουσιαστεί το 2018 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς.

Το υδρογονοκίνητο SUV της Hyundai Θα παρουσιαστεί το 2018 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με το Bloomberg  αυτό το υδρογονοκίνητο SUV θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τους ανταγωνιστές των Toyota και Honda. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί μαζί με ένα υδρογονοκίνητο λεωφορείο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2018.

Πήραμε μια πρώτη ιδέα του επερχόμενου SUV νωρίτερα μέσα στη χρονιά με το εντυπωσιακό FE Fuel Cell Concept στη Γενεύη και έχει εκτιμώμενη αυτονομία 800 χλμ. Είδαμε επίσης ένα μικρό crossover και αυτό με υδρογόνο να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτά τα δύο μοντέλα είναι το ίδιο.



 
Η Hyundai δε θέλει να είναι ο ηγέτης μόνο στην αυτονομία αλλά και στην υποδομή καθώς κάθε ριζική αλλαγή τεχνολογίας είναι μια πρόκληση για αυτούς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Kim Sae-hoon, υψηλά ιστάμενο στέλεχος της εταιρείας. Έχουνε ένα στοίχημα να κερδίσουν καθώς πέρυσι η Hyundai Πούλησε μόλις 242 ix35 με υδρογόνο συγκριτικά με τα 2.050 Mirai της Toyota εκ των οποίων τα 1.000 ήταν μόνο στην Ιαπωνία.

Ήδη η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε το στόχο της να κυκλοφορούν πάνω από 10.000 αυτοκίνητα υδρογόνου, να εξάγει πάνω από 14.000 μονάδες και να εγκαταστήσει πάνω από 100 σταθμούς φόρτισης μέχρι το 2020. ΓιΆ αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε το “συμβούλιο υδρογόνου” και θα επενδυθούν 10 δις δολλάρια (11.7 δις ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing