ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H TopCar δίνει στο S8 ακόμα επιθετικότερο look.

Βελτιωμένο AUDI S8 RS 900

2.369 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Μια νέα πρόταση φαίνεται πως έχει η ρωσική εταιρεία βελτιώσεων TopCar για το S8 της Audi.

Παρότι η τεχνολογικά προηγμένη καινούρια έκδοση του S8 αναμένεται να βγει στην αγορά από την Audi σύντομα, εν τούτοις η TopCar αποφάσισε πως το υπάρχον S8 έχει ακόμα πολλά να δώσει.
 
Η πρόταση αυτή, η οποία ονομάζεται RS 900 kit, δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί από την εταιρεία τι ακριβώς χαρακτηριστικά θα διαθέτει, αν και εικάζεται πως ο αριθμός 900 υποδηλώνει την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου. 
 
 
Μερικές από τις βελτιώσεις που γίνονται εμφανείς δια γυμνού οφθαλμού είναι το μπροστινό σπόιλερ αεροτομής,  οι διαφορετικοί τροχοί, καθώς επίσης και η προσθήκη καινούριων εξατμίσεων, τα οποία δίνουν στο S8 ακόμα επιθετικότερη όψη.
 
Στην κανονική έκδοση του το S8 είναι έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα γρήγορο, αφού διαθέτει ιπποδύναμη 605 ίππων, ενώ η ροπή του φτάνει στα 700 Nm. Επίσης, η επιτάχυνσή του είναι εντυπωσιακή με την εταιρεία να υποστηρίζει πως φτάνει από 0 σε 100 χλμ την ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Αν σε όλα αυτά συνυπολογιστεί η δύναμη επιπλέον 300 ίππων που θέλει να προσθέσει η TopCar, ο καθένας αντιλαμβάνεται σε τι επιδόσεις θα φτάσει το RS 900 kit.

Mercedes
OPEL