Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βόλος: Οδηγός βρέθηκε μεθυσμένος αλλά χρειάστηκαν 30 αλκοτέστ!

 Σχολιάστε 
2.475 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2024)
Βόλος: Οδηγός βρέθηκε μεθυσμένος αλλά χρειάστηκαν 30 αλκοτέστ!

- Απίθανα πράγματα στο Βόλο!
- Μεθυσμένος 28χρονος οδηγούσε ανάποδα σε κεντρικό δρόμο και συνελήφθη.
- Έκανε περίπου 30 αλκοτέστ καθώς εμπόδιζε τη διαδικασία με διάφορους τρόπους.
- Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, που έγινε πρόστιμο 15 χιλιάρικα.

Απίθανα πράγματα στο Βόλο

Χάος προκάλεσε στο Βόλο ένας 28χρονος οδηγός, ο οποίος για κάμποση ώρα κινούνταν ανάποδα από την ροή των οχημάτων σε κεντρικό δρόμο. Η αστυνομία αφού τον συνέβαλε διαπίστωσε πως βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, ωστόσο για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να γίνουν περίπου 30 αλκοτέστ!!!

Εμπόδιζε με διάφορους τρόπους τα αλκοτέστ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, το εν λόγω περιστατικό έγινε στον πλέον κεντρικό δρόμο εξόδου της πόλης του Βόλου, στην οδό Δημητριάδος. Ο 28χρονος αφού λοιπόν εντοπίστηκε να οδηγεί ανάποδα στο δρόμο και μεθυσμένος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Μάλιστα για να εντοπίσουν οι αστυνομικοί το πόσο μεθυσμένος ήταν χρειάστηκε να γίνουν περίπου 30 αλκοτέστ, αφού στην προσπάθειά του να μην καταγράψουν την ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του, είτε δεν φυσούσε, είτε με την γλώσσα του εμπόδιζε την εξέταση. Όταν η λήψη έγινε το αλκοτέστ έδειξε 1,66, ενώ όλη αυτή την ώρα στο δρόμο είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πήρε το αυτοκίνητο μεθυσμένος για να αγοράσει κάτι να φάει, είπε ο οδηγός

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ υπογραμμίζει πως, ο 28χρονος βρέθηκε στο Βόλο για διακοπές. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, συνάντησε ένα φίλο και παλιό συμφοιτητή του και ότι την ώρα του συμβάντος πήρε το αυτοκίνητο για να πάει να πάρει κάτι να φάει, καθώς ήταν κουρασμένος και νηστικός από όλη την ημέρα στη θάλασσα και από την κατανάλωση κρασιού.

Το αυτόφωτο επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, που έγινε πρόστιμο 15 χιλιάρικα

Μετά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα, ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο του Βόλου, για να δικαστεί. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, η οποία μετατράπηκε σε χρηματική ποινή, ύψους 15.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια ο 28χρονος έκανε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

SEAT AUTHENTIC
Autotriti.gr