Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην Ελλάδα και επίσημα η Leapmotor

 Σχολιάστε 
3.446 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2024)
Στην Ελλάδα και επίσημα η Leapmotor
10 Φωτογραφίες »

- Η Italian Motion (εισαγωγέας των Fiat, Alfa Romeo, Jeep) ανακοινώθηκε ως ο εισαγωγέας των αυτοκινήτων της Leapmotor.
- Με δύο ηλεκτρικά μοντέλα στην Ελλάδα η κινέζικη Leapmotor.
- Το αυτοκίνητο πόλης Τ03 και το οικογενειακό SUV, C10.
- Ξεκινούν άμεσα οι πωλήσεις.

Η Italian Motion είναι ο εισαγωγέας των αυτοκινήτων της Leapmotor

Η Italian Motion, θυγατρική των Autohellas και Samelet για την διανομή των μαρκών της Stellantis που εκπροσωπούν στην Ελλάδα (Fiat, Jeep, Alfa Romeo) επιλέχθηκε ως ο εισαγωγέας των αυτοκινήτων της Leapmotor στην Ελλάδα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η νέα κινεζική φίρμα θα έκανε την εμφάνισή της στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας, κάτι που πλέον απέκτησε και επίσημη υπόσταση μέσω της σχετικής ανακοίνωσης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το portfolio της Italian Motion διευρύνεται ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας ακόμα μια μάρκα στις ήδη υπάρχουσες Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Fiat Professional και Jeep.

Με δύο ηλεκτρικά μοντέλα στην Ελλάδα

Η Leapmotor, η οποία ιδρύθηκε στην Κίνα το 2015, ξεκινά την πορεία της στην Ελλάδα έχοντας στην γκάμα της δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το μικρότερο είναι το T03, ένα 5θυρο αυτοκίνητο πόλης, το οποίο υπόσχεται ηλεκτρική αυτονομία 265 χιλιόμετρα (WLTP). Το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας ονομάζεται C10 και είναι ένα μεσαίο SUV με αυτονομία 420 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τη μάρκα.

Ξεκινούν οι πωλήσεις μέσα στο μήνα

Οι πωλήσεις των δύο μοντέλων θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο σε εννέα ευρωπαϊκές αγορές μεταξύ των οποίων και η ελληνική (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία,  Πορτογαλία, Βέλγιο και Ρουμανία οι άλλες οκτώ χώρες). Η στρατηγική της Leapmotor για την ευρωπαϊκή της επέκταση περιλαμβάνει 200 σημεία πώλησης μέσα στο 2024.

Autotriti.gr
95ARA VS 110ARA VENZINH