Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Premium περιπολίες με Lexus UX για την ΕΛ.ΑΣ!

1.775 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2024)
Premium περιπολίες με Lexus UX για την ΕΛ.ΑΣ!
5 Φωτογραφίες »

- Τετρακίνητο, υβριδικό με 184 άλογα.
- Ανέλαβε δράση στο ΑΤ της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.
- «Φιλικό στο περιβάλλον αλλά εχθρικό στο έγκλημα», είπε ο δήμαρχος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Ανέλαβε δράση στο ΑΤ της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη

Premium... περιπολίες θα κάνουν από δω και στο εξής οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο τμήμα της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς προστέθηκε στο στόλο των περιπολικών του ένα τετρακίνητο Lexus UX!

Το πολυτελές υβριδικό περιπολικό, παρέδωσε ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη μέσω του Δημάρχου του, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, στην ελληνική αστυνομία. Η τελετή παράδοσης – παραλαβής του οχήματος πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί από το ΑΤ Πυλαίας για τις ανάγκες περιπολιών αποκλειστικά στα όρια του Δήμου, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση παραχώρησης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετρακίνητο, υβριδικό με 184 άλογα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, το περιπολικό πρόκειται για ένα Lexus UX 250 Dynamic 2.0L Hybrid Electric (184h) 4X4, με ισχύ 184 άλογα.  Φυσικά έχει λάβει όλη την απαραίτητη περιποίηση προκειμένου να μεταμορφωθεί από ένα επιβατικό αυτοκίνητο σε περιπολικό.

«Φιλικό στο περιβάλλον αλλά εχθρικό στο έγκλημα», το περιπολικό Lexus UX

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης-παραλαβής, ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί παραδίδουμε σήμερα στην Ελληνική Αστυνομία ένα ολοκαίνουριο όχημα τελευταίας τεχνολογίας SUV Lexus υβριδικό, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια αστυνόμευσης στον Δήμο. Το περιπολικό μας είναι φιλικό στο περιβάλλον αλλά εχθρικό στο έγκλημα. Θέλουμε οι γειτονιές μας να είναι ασφαλείς και οι συμπολίτες μας να έχουν ποιότητα ζωής μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. ΓιΆ αυτό και ο μόνος όρος που βάλαμε στη δωρεά είναι το περιπολικό μας να κινείται αποκλειστικά στα όρια του Δήμου μας». 

Autotriti.gr
Autotriti.gr