Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βούτηξαν τη Ferrari Purosangue μέσα στα αναβολικά
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βούτηξαν τη Ferrari Purosangue μέσα στα αναβολικά

2.712 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2022)

Ο οίκος DMC δεν δίστασε να παρουσιάσει τα καλούδια που ετοιμάζει για να ενισχύσει την εξωτερική εμφάνιση της νέας Ferrari Purosangue.

Βελτιώνονται τέτοια αυτοκίνητα;

Τις δικές της αναβαθμίσεις πάνω στη Ferrari Purosangue προσφέρει πλέον ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος DMC για όσους ιδιοκτήτες του ιταλικού Super SUV θεωρούν πως η εμφάνισή του έχει το περιθώριο να γίνει ακόμη καλύτερη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο μυώδης, με 24άρες ζάντες και νέα εξάτμιση

Συγκεκριμένα, ο οίκος προσφέρει ενισχυμένα φτερά κατά 3 εκατοστά, νέες ποδιές, ένα ζευγάρι από αεροτομές (μία στην οροφή και μία στο πορτ-μπαγκάζ), και μπροστινό λιπάκι, καπό από ανθρακόνημα και ανθρακονημάτινο πίσω διαχύτη, τα οποία έχουν ολοίδια σχεδίαση με τα εργοστασιακά μέρη και διατίθενται είτε με ματ είτε με high gloss φινίρισμα. Η Purosangue φοράει 24άρες σφυρήλατες DMC Velocita ζάντες και εξοπλίζεται επίσης με σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο της εταιρείας ZESAD, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να διαφοροποιήσει κατά το δοκούν τον ήχο του.

Με V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα και 725 άλογα

Θυμίζουμε πως το μηχανικό σύνολο της Ferrari Purosangue απαρτίζεται από τον V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων με ονομαστική απόδοση 725 ίππους και 716 Nm ροπής σε συνδυασμό με το αυτόματο 8τάχτυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος, όπως ακριβώς στα αυτοκίνητα GT της Ferrari. Το μοτέρ φτάνει έως τις 8.250 σ.α.λ. και συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Έτσι, η Purosangue «φωνάζει» πως η κατανομή βάρους ανέρχεται σε 49:51, εμπρός και πίσω, αντίστοιχα. Η Ferrari Purosangue είναι ισχυρότερη από όλα τα άλλα αυτοκίνητα που αντιμετωπίζει (Aston Martin DBX, Lamborghini Urus Performante, Bentley Bentagya), ενώ η τελική της ταχύτητα ορίζεται στα 310 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
OPEL