Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Chrysler: «Mη παρκάρετε το Pacifica κοντά σε κτίρια και οχήματα»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Chrysler: «Mη παρκάρετε το Pacifica κοντά σε κτίρια και οχήματα»

2.783 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2022)

H Chrysler προχώρα σε ανάκληση των Plug-in υβριδικών Pacifica αλλά επειδή δεν έχει βρει ακόμη τη λύση στο πρόβλημα, καλεί τους ιδιοκτήτες να μην παρκάρουν τα ουτοκίνητά τους κοντά σε κτίρια και οχήματα λόγω φόβων για πρόκληση πυρκαγιάς.

Ανάκληση στο Pacifica λόγω φόβων για φωτιά κάνει η Chrysler

Στην ανάκληση 16.741 αυτοκινήτων Pacifica προχωρά η Chrysler λόγω ενός προβλήματος που μπορεί να προκαλέσει φωτιά, ακόμη και εάν ο κινητήρας του αυτοκινήτου δεν λειτουργεί. Η ανάκληση αφορά την Plug-in υβριδική έκδοση του Pacifica και τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν το 2017 και το 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παίρνει φωτιά μόνο του ακόμη και εκτός λειτουργίας

Η Chrysler ειδοποιήθηκε για αυτή την αστοχία που μπορεί να υπάρχει στο αυτοκίνητο τον Αύγουστο του 2021, μετά από αναφορές πως το Pacifica έπαιρνε φωτιά μόνο του, ακόμη και εάν ήταν σταθμευμένο και το μοτέρ του βρισκόταν εκτός λειτουργίας. Συνολικά, υπάρχουν αναφορές για 12 περιστατικά, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός ή θάνατος.

Δεν έχει βρει την λύση η Chrysler

Η Chrysler έχει σπεύσει να ερευνήσει τι συνέβη και να βρει κάποια λύση αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει. Αυτός είναι ο λόγος που συστήνει στους ιδιοκτήτες των Plug-in υβριδικών Pacificar να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους έξω, μακριά από άλλα οχήματα και κτίρια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
KIA
Autotriti.gr