Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Citroen C3: Το φθηνότερο diesel έχει αυτονομία ταξιδιού 1.200 χλμ.

 Σχολιάστε 
11.391 Επισκέψεις στο άρθρο
Citroen C3: Το φθηνότερο diesel έχει αυτονομία ταξιδιού 1.200 χλμ.
2 Φωτογραφίες »

- Στα 21.200 ευρώ, είναι το φθηνότερο diesel αυτοκίνητο της αγοράς
- Μόλις 3,5 λτ./100 χλμ. η κατανάλωση στο ταξίδι, έχει αυτονομία πάνω από 1.200 χιλιόμετρα
- 5άρα οθόνη αφής, air-condition & LED προβολείς έχει στο στάνταρ εξοπλισμό του
- Στο δρόμο, είναι το πιο άνετο μικρό αυτοκίνητο της κατηγορίας

Στα 21.200 ευρώ, είναι το φθηνότερο diesel αυτοκίνητο της αγοράς

Δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς, τα diesel αυτοκίνητα είναι πια ελάχιστα. Ειδικά στις πιο χαμηλές κατηγορίες, ψάχνεις να τα βρεις με το κυάλι. Η Citroen είναι μία μάρκα που συνεχίζει να έχει diesel επιλογές στην γκάμα της, διαθέτοντας εξάλλου και το πιο φθηνό πετρελαιοκίνητο μοντέλο της αγοράς. Ο λόγος για το μικρό μοντέλο, Citroen C3, που κοστίζει 21.200 ευρώ στην εισαγωγική YOU! και είναι διαθέσιμο σε 4 εξοπλιστικές εκδόσεις.

Μόλις 3,5 λτ./100 χλμ. η κατανάλωση στο ταξίδι, έχει αυτονομία πάνω από 1.200 χιλιόμετρα

Κάτω από το καπό του Citroen C3 βρίσκουμε τον 1,5 BlueHDi (δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του) που αποδίδει 100 ίππους και 250 Nm στις 1.750 σ.α.λ.. Εκεί που ποντάρει, φυσικά, το πετρελαιοκίνητο C3 δεν είναι οι επιδόσεις, αλλά η κατανάλωση και συγκεκριμένα το χαμηλό κόστος σε καύσιμα που απαιτεί για μεγάλα ταξίδια. Στις μετρήσεις μας σε πραγματικές συνθήκες, είδαμε πως ο BlueHDi χρειάζεται 3,5 λτ. πετρέλαιο για να κινηθεί για 100 χλμ. μέσα στον αυτοκινητόδρομο, δηλαδή έχει μία αυτονομία ταξιδιού πάνω από 1.200 χιλιόμετρα, αφού έχει ρεζερβουάρ 45 λίτρων. 


Η εισαγωγική έκδοση YOU! προσφέρεται με 5άρα οθόνη αφής, για το ηχοσύστημα του Citroen C3.
2 Φωτογραφίες »

Η εισαγωγική έκδοση YOU! προσφέρεται με 5άρα οθόνη αφής, για το ηχοσύστημα του Citroen C3.

5άρα οθόνη αφής, air-condition & LED προβολείς έχει στο στάνταρ εξοπλισμό του

H γκάμα εξοπλιστικών εκδόσεων του C3 έχει στη βάση της το επίπεδο YOU!. Σε αυτή βλέπουμε cruise control, οθόνη αφής στο κέντρο μεγέθους 5 ιντσών, air condition, προβολείς τεχνολογίας LED και φώτα ημέρας LED, προβολείς ομίχλης και το Safety Pack που περιλαμβάνει μια σειρά από συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Στο δρόμο, είναι το πιο άνετο μικρό αυτοκίνητο της κατηγορίας

Οδηγικά, το Citroen C3 φημίζεται για την άνεση του, όπως κα κάθε μοντέλο της Citroen, άλλωστε. Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης μπορεί και διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του εδάφους, χωρίς να περνούν ενοχλητικοί θόρυβοι στο εσωτερικό της καμπίνας. Εκτός από άνετο λόγω αναρτήσεων, η Citroen εξοπλίζει το C3 και με τις «προεδρικές» πολυθρόνες-καθίσματα, τα προαιρετικά Advanced Comfort καθίσματα. Αυτά διαθέτουν ειδικό αφρώδες και διαβαθμισμένης σκληρότητας υλικό στην πάνω επιφάνειά τους για να απορροφούν τους κραδασμούς, ώστε ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του να κάθονται υπέρ-αναπαυτικά.

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL