Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διέκοψε την ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης η Hyundai

Διέκοψε την ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης η Hyundai

2.159 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2021)

Τέλος στην εξέλιξη κινητήρων εσωτερικής καύσης έβαλε το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Hyundai, το οποίο εδρεύει στα κεντρικά γραφεία της πόλης Namyang, καθώς πλέον στρέφει την προσοχή του στην ηλεκτροκίνηση.

Απομακρύνεται από τα θερμικά μοτέρ ο Όμιλος Hyundai

Ο Όμιλος Hyundai ποντάρει πολλά στην ηλεκτροκίνηση και όπως φαίνεται η κορεατική εταιρεία έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον προχώρησε στο επόμενο βήμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα από την Νότιο Κορέα, τα κεντρικά γραφεία Έρευνας και Ανάπτυξης της Hyundai, στην πόλη Namyang, με 12.000 άτομα προσωπικό, πρόσφατα αναδιοργανώθηκαν και μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνεται το κλείσιμο του κέντρου ανάπτυξης κινητήρων, σηματοδοτώντας το τέλος των νέων κινητήρων εσωτερικής καύσης για οχήματα παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ρίχνει το βάρος στην ηλεκτροκίνηση

Όπως συγκεκριμένα υπογραμμίζει η «Business Korea», η ομάδα μηχανικών που εργαζόταν για την ανάπτυξη νέων κινητήρων έχει μετατραπεί σε ομάδα έρευνας και ανάπτυξης για ηλεκτρικά οχήματα. Μάλιστα επισημαίνεται πως όλα τα κέντρα που σχετίζονται με τους κινητήρες καύσης έχουν μετατραπεί σε μονάδες που ασχολούνται με την ηλεκτροκίνηση, παράλληλα με το νέο κέντρο ανάπτυξης μπαταριών που έχει ιδρυθεί στον ίδιο χώρο Namyang.

Στόχος της να αναπτύξει γρηγορότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σκοπός της Hyundai είναι η συντόμευση του χρόνου Έρευνας και Ανάπτυξης για νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενοποιώντας διαφορετικά τμήματα. Εξάλλου είναι γνωστό πως η ηλεκτροκίνηση του Ομίλου Hyundai έχει ήδη ξεκινήσει με αρκετά νέα μοντέλα από τις Hyundai, Kia και Genesis που σχεδιάζονται να υποστηρίζονται από την Electric Global Modular Platform (E-GMP).

Και τώρα ηλεκτροκίνηση!
-Τέλος στην Έρευνα και την Ανάπτυξη νέων κινητήρων εσωτερικής καύσης έβαλε η Hyundai.
-Πλέον στρέφει την προσοχή της στα ηλεκτρικά και στην γρηγορότερη ανάπτυξή τους.
-Η εξέλιξη αυτή αφορά φυσικά και της Kia και Genesis.
Μήπως πρέπει να συντομεύουν όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
PEUGEOT