Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μια εικόνα η οποία φέρεται να δείχνει το Toyota Supra που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Διέρρευσε το επερχόμενο Toyota Supra;

2.433 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Μια εικόνα η οποία φέρεται να δείχνει το Toyota Supra που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία μέσω μια εικόνας teaser, που έδειχνε ένα σημείο του πίσω μέρους ενός μοντέλου, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το επόμενο supra θα είναι και επίσημα στην Γενεύη, ωστόσο τίποτα άλλο δεν είχε επιβεβαιωθεί, με τις φήμες να αναφέρουν πολλά και διάφορα σενάρια για το τι ακριβώς πρόκειται να είναι το νέο μοντέλο.
 
Ωστόσο σήμερα έρχεται μια νέα εικόνα η οποία φέρεται πως παρουσιάζει το αυτοκίνητο που τελικά θα εμφανιστεί στο εν λόγω έκθεση, το οποίο έχει πολλές ομοιότητες με αυτό της teaser εικόνας, ειδικά αν κοιτάξουμε την καμπύλη της αεροτομής αλλά και το «φουσκωμένο» φτερό στο πίσω μέρος.
Αν η συγκεκριμένη εικόνα, η οποία δημοσιεύτηκε σε ιαπωνικό περιοδικό είναι γνήσια, τότε είναι πιθανό να δούμε το αγωνιστικό Concept του Toyota Supra, που υιοθετεί το ίδιο αμάξωμα με το FT-1 Concept, έχοντας πολλά επιπλέον αεροδυναμικά στοιχεία τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Toyota έχει αναφερθεί στο αγωνιστικό Concept ως προεπισκόπηση της ολοκαίνουργιας γενιάς Supra. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο σχεδιασμός του οδικού σπορ αυτοκινήτου θα είναι παρόμοιος με το αγωνιστικό concept, χωρίς ωστόσο όλα τα αεροδυναμικά στοιχεία, κάτι που εάν επαληθευτεί θα σημαίνει πως ο εξωτερικός σχεδιασμός του FT-1 μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιος για το μοντέλο παραγωγής.
 
Ίδωμεν       

Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN