Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ποιοι είναι οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους γιορτάζουν οι άνθρωποι της Audi στο εργοστάσιο του Gyor;

Ποιοι είναι οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους γιορτάζουν οι άνθρωποι της Audi στο εργοστάσιο του Gyor;

Διπλή γιορτή για την Audi

4.260 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2016)

Η γερμανική φίρμα έκανε διπλή γιορτή στο εργοστάσιο της στην Ουγγαρία. Ο λόγος; Δείτε τον…

Το ουγγρικό τμήμα της Audi γιόρτασε με έναν ξεχωριστό τρόπο την παραγωγή ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της μάρκας στο Gyor. Το εκατομμυριοστό μοντέλο της γερμανικής φίρμας έμελε να είναι ένα TT RS στο ιδιαίτερο ζωηρό και έντονο Καταλανικό κόκκινο (Catalunya Red).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πέραν αυτού, το συγκεκριμένο μοντέλο συμβολίζει και τον δεύτερο λόγο για τον οποίο γιορτάζουν οι Ούγγροι. Κάτω από το καπό του εκατομμυριοστού μοντέλου βρίσκεται ο κινητήρας με αύξοντα αριθμό «30 εκατομμύρια» της γραμμής παραγωγής.
 

Μετά από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα και τριάντα εκατομμύρια κινητήρες, μέσα σε 23 χρόνια λειτουργίας ο λόγος να γιορτάσουν οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας είναι προφανής.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως το εργοστάσιο της Audi στο Gyor, συνολικής έκτασης 80.000 τετραγωνικών μέτρων, είναι υπεύθυνο για την παραγωγή κάποιων κινητήρων της μάρκας από το 1994, ενώ η γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων ξεκίνησε το 1998. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του εργάζονται 11.400 άνθρωποι οι οποίοι σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου της Audi Ουγγαρίας παράγουν κινητήρες και αυτοκίνητα premium ποιότητας, προκειμένου να ευχαριστούν τους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, από τη γραμμή παραγωγής του βγαίνουν τα μοντέλα TT RS Coupe, TT RS Roadster, Α3 Sedan, A3 Cabriolet, ενώ είναι δεδομένο ότι θα ενταχθεί στο δυναμικό του και το επερχόμενο Q3.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO