Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δοκιμάζοντας το νέο τετρακίνητο σύστημα, στις ιδανικότερες συνθήκες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάζοντας το νέο τετρακίνητο σύστημα, στις ιδανικότερες συνθήκες.

Dodge Challenger GT AWD;

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2016)

Η Dodge παρουσίασε τo νέο μοντέλο Challenger GT, με τον V6 κινητήρα να προκαλεί διαφόρων ειδών αντιδράσεις, στους φανατικούς του είδους.

Η Dodge άφησε τον αυτοκινητιστικό «κόσμο», να πάρει «μάτι» το νέο τετρακίνητο Challenger GT, την ώρα που σε ένα μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε χιονίσει.

Επιβλητικό και μυώδες, όπως ακριβώς του αρμόζει.

Επιβλητικό και μυώδες, όπως ακριβώς του αρμόζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μυώδες μοντέλο, διατίθεται αποκλειστικά με έναν κινητήρα V6, 3.6-λίτρων -και αυτόματο οκτατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων- ο οποίος αποδίδει 305 άλογα και 336 (Νm) ροπή.

Το σύστημα τετρακίνησης του Challenger GT, χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία, με το ήδη υπάρχον Dodge Charger AWD. Η ιδιαιτερότητα της μετάδοσης και στους 4 τροχούς, είναι πως υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης της μπροστινής κίνησης, όταν εκείνη δεν είναι απαραίτητη.
Το Challenger GT, σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις, δεν έχει υποστεί αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά ούτε και στο εσωτερικό του. Να πούμε βέβαια ότι υπάρχει η επιλογή, από τους υποψήφιους αγοραστές, να διαλέξουν ένα πακέτο εσωτερικών πλεονεκτημάτων, που περιλαμβάνει καθίσματα, επενδυμένα από δέρμα Nappa και Alcantara, αλλά και  ηχοσύστημα εννέα ηχείων.

Οι υποστηρικτές της κατηγορίας, θα επιθυμούσαν έναν οκτακύλινδρο κινητήρα αντί του υπάρχοντος, όμως χωρίς αμφιβολία αυτή η έκδοση του Dodge Challenger, μπορεί να συγκριθεί ευνοϊκά, με άλλες Coupe εκδόσεις, ειδικά εάν συμπεριλάβουμε τη τιμή στα πλεονεκτήματα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI