Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι 4 διαφορετικοί χαρακτήρες του ανανεωμένου Ford Puma (+τιμές)

13.847 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2024)
Οι 4 διαφορετικοί χαρακτήρες του ανανεωμένου Ford Puma (+τιμές)
2 Φωτογραφίες »

- Η βασική έκδοση Titanium από 23.650 ευρώ είναι πολυτελής με LED, κάμερα, clima κ.α.
- Η ST-Line είναι σπορ με χαμηλωμένη ανάρτηση και πιο αθλητική εμφάνιση
- Στην ST-Line X νιώθεις πως είναι αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας
- Το «αγωνιστικό» Puma ST έχει το πιο εκρηκτικό ταμπεραμέντο και τα περισσότερα άλογα (170)

Η βασική έκδοση Titanium είναι πολυτελής με LED φώτα, κάμερα, clima κ.α.

To Ford Puma, ένα από τα πιο δημοφιλή SUV πόλης της ελληνικής αγοράς, συνεχίζει την πετυχημένη εμπορική του πορεία στην ανανεωμένη του έκδοση με όπλο το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance που κάνει την απόκτησή του πιο εύκολη χάρη στο ετήσιο επιτόκιο 2,99% και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Η γκάμα του βασίζεται κυρίως πάνω στον 1.000άρη EcoBoost που συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία με ισχύ από 125 έως 170 άλογα, ενώ οι εξοπλιστικές εκδόσεις είναι συνολικά 4 σε αριθμό. Μάλιστα, η καθεμιά από αυτές έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, όσο και με την εξωτερική εμφάνιση, με αποτέλεσμα το μοντέλο να «αγγίζει» διαφορετικούς οδηγικούς χαρακτήρες. Ανάλογα δηλαδή την εξοπλιστική έκδοση το Puma έχει και διαφορετικό χαρακτήρα.

Αρχικά, η έκδοση Titanium (από 23.647 ευρώ) μπορεί να είναι η εισαγωγική έκδοση της γκάμας, ωστόσο ουσιαστικά, δεν της λείπει τίποτα σε εξοπλισμό. Πιο συγκεκριμένα, το Puma σε αυτό το εξοπλιστικό επίπεδο εξοπλίζεται με δύο μεγάλες οθόνες (ψηφιακό πίνακα 12,8 ιντσών και οθόνη αφής 12 ιντσών), αλλά και πολλά ακόμη πολύ χρήσιμα καλούδια που σε άλλα μοντέλα τα βρίσκουμε στις μεσαίες και τις πλούσιες εκδόσεις τους όπως: LED φώτα μπροστά και πίσω, θερμαινόμενους καθρέπτες, φιμέ κρύσταλλα, διζωνικό σύστημα κλιματισμού, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό LED, αισθητήρες πίσω, σύστημα πλοήγησης και πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Η ST-Line είναι σπορ με χαμηλωμένη ανάρτηση και πιο αθλητική εμφάνιση

Το επόμενο βήμα είναι η έκδοση ST-Line (από 25.861 ευρώ), η οποία απευθύνεται σε οδηγούς που θέλουν ένα Puma με μια σπορ νότα σε εμφάνιση αλλά και οδική συμπεριφορά εμπνευσμένη από τα μοντέλα της Ford Performance. Η ST-Line περιλαμβάνει επιπλέον της Titanium νέες σχεδιαστικά ζάντες ελαφρού κράματος 17", ST-Line Body kit (ιδιαίτερη μάσκα με μαύρο γυαλιστερό και μαύρο ματ φινίρισμα, κάτω προφυλακτήρες, αψίδες τροχών και πλευρικά προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος με μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, λογότυπα ST-Line), τιμόνι με διάτρητη δερμάτινη επένδυση και κόκκινη ραφή, σπορ πεντάλ αλουμινίου, καλύμματα μαρσπιέ αλουμινίου, σπορ καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση με κόκκινη ραφή και σπορ ανάρτηση που κάνει το Puma πιο πολεμικό στην κίνησή του στον δρόμο.


Το Puma προσφέρεται με 125 και 155 άλογα, ενώ η ST εφοδιάζεται με ήπια υβριδικό σύνολο με 170 ίππους.
2 Φωτογραφίες »

Το Puma προσφέρεται με 125 και 155 άλογα, ενώ η ST εφοδιάζεται με ήπια υβριδικό σύνολο με 170 ίππους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Fia