Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πώς ξεχωρίζει όμως το DS 4 Ε-Τense στην έκδοση Antoine de Saint Exupery;

(1/10/2024)
Εξωτερικά, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στη σχεδίαση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις με εξαίρεση τη μαύρη γρίλια ανάμεσα στους στάνταρ LED Matrix προβολείς και τις μαύρες ζάντες των 19 ιντσών.
3 Φωτογραφίες »

Εξωτερικά, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στη σχεδίαση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις με εξαίρεση τη μαύρη γρίλια ανάμεσα στους στάνταρ LED Matrix προβολείς και τις μαύρες ζάντες των 19 ιντσών. Το καπάκι των τελευταίων είναι στο αποκλειστικό νέο περλέ γκρι-μωβ χρώμα του αμαξώματος «Night Flight».

Η νέα ιδιαίτερη και συλλεκτική έκδοση «Antoine de Saint Exupery» της DS είναι εμπνευσμένη και ονομασμένη από το διάσημο συγγραφέα, που μεταξύ άλλων έγραψε και τον «Μικρό Πρίγκιπα». Με αυτόν τον τρόπο η premium γαλλική φίρμα αποτίνει τιμή στο Γάλλο συγγραφέα με αφορμή την 80η επέτειο από το θάνατό του.


«Τα αστέρια καθορίζουν τις πραγματικές αποστάσεις για εμάς» αναγράφεται στον μαρσπιέ της πόρτας.
3 Φωτογραφίες »

«Τα αστέρια καθορίζουν τις πραγματικές αποστάσεις για εμάς» αναγράφεται στον μαρσπιέ της πόρτας.


Σε αυτήν τη δοκιμή γνωρίζουμε τη συλλεκτική έκδοση στο DS 4 E-Tense των 225 ίππων, ωστόσο η ξεχωριστή Collection είναι διαθέσιμη με όλα τα συστήματα κίνησης του μοντέλου, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα άλλα μοντέλα στη γκάμα της DS που διατίθεται.

Η ειδική έκδοση Antoine de Saint Exupéry (διαθέσιμη σε όλη τη γκάμα μοντέλων της DS) εισάγει μια αποκλειστική κοινή υπογραφή, στενά συνδεδεμένη με την ιστορία και τα ταξίδια του Γάλλου συγγραφέα και αεροπόρου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση σε τέσσερα από τα έργα του και συγκεκριμένα τα εξής: Μικρός Πρίγκιπας, Ταχυδρομείο του Νότου, Κάστρο και Νυχτερινή Πτήση.

Εξωτερικά, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στη σχεδίαση σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις με εξαίρεση τη μαύρη γρίλια ανάμεσα στους στάνταρ LED Matrix προβολείς και τις μαύρες ζάντες των 19 ιντσών. Το καπάκι των τελευταίων είναι στο αποκλειστικό νέο περλέ γκρι-μωβ χρώμα του αμαξώματος «Night Flight», που δημιουργεί λεπτές χρυσές αντανακλάσεις, όπως ο έναστρος ουρανός την αυγή.

Φυσικά η έκδοση ξεχωρίζει και από την τιμή, που είναι η υψηλότερη στη γκάμα του κάθε μοντέλου. Στην περίπτωση του DS 4 E-Tense της δοκιμής είναι στις 54.850 ευρώ, όταν η εισαγωγική έκδοση (Pallas) του μοντέλου με το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης κοστίζει 47.300 ευρώ και η μεσαία (Etoile), 50.350 ευρώ.

Σελίδα 1Δοκιμή: Επετειακό DS 4 E-Tense Antoine de Saint Exupery με 225 PS
Σελίδα 2Πώς ξεχωρίζει όμως το DS 4 Ε-Τense στην έκδοση Antoine de Saint Exupery;
Σελίδα 3Εσωτερικό: Πολυτέλεια και στυλ… αεροπορικό
Σελίδα 4Κινητήρας-Επιδόσεις: Σβέλτο με μόλις 5,1 λτ./100 χλμ.
Σελίδα 5Στο δρόμο: Με ξεχωριστή άνεση και αρχοντιά
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
FORD
RANGER