Ξεχωριστό, προσεγμένο ποιοτικά, premium και high tech είναι το εσωτερικό του Peugeot 508. Στην έκδοση GT Line αποκτά και ελαφρώς πιο σπορ στοιχεία.

Δείχνει σεντάν, αλλά δεν είναι. Υπάρχει πέμπτη πίσω πόρτα, η οποία ανοίγει μαζί με το τζάμι επικουρώντας την πρακτικότητα. Το πορτ μπαγκάζ έχει όγκο 487 λτ..

Aνετα θα καθίσουν οι πίσω επιβάτες, και μόνο οι ψηλοί θα γκρινιάξουν.

Εσωτερικό-Χώροι: Εντυπωσιακό!

80.213 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2019)

Το εσωτερικό του νέου Peugeot 508 ακολουθεί την προχωρημένη αισθητική του αμαξώματος και εκτός από τον σύγχρονο και όμορφο διάκοσμο διακρίνεται τόσο για τον high tech αέρα του όσο και το premium επίπεδο ποιότητάς του. Ο οδηγός κάθεται χαμηλά και νιώθει λίγο περίεργα με το μικρό τιμόνι στα χέρια του, όμως απολαμβάνει μια καλή θέση οδήγησης γενικά με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και η όμορφη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό των 10 ιντσών κερδίζουν τις εντυπώσεις αρχικά, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι όμορφοι διακόπτες στο ταμπλό και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής του. Χωροταξικά θα πρέπει να γίνει μια παραχώρηση από άτομα άνω του μέσου ύψους όσον αφορά το χώρο για τα κεφάλια τους πίσω και αυτό εξαιτίας της κλίσης της οροφής εκεί, όμως γενικότερα οι χώροι τόσο για επιβάτες όσο και αποσκευές (με 487 λίτρα), ικανοποιούν.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING CHECK MERCEDES
skoda