Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα φρένα φθείρονται γρήγορα, οι λαμαρίνες γρατζουνίζονται εύκολα

11.645 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2024)
Τα φρένα φθείρονται γρήγορα, οι λαμαρίνες γρατζουνίζονται εύκολα

Όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, η δεύτερη γενιά του Dacia Duster έχει σημειώσει πρόοδο σε σχέση με την πρώτη, ωστόσο απέχει από την τελειότητα. Η βαφή του αμαξώματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέτρια και είναι ανομοιογενής, κάτι που σημαίνει πως οι εξωτερικές επιφάνειες μπορούν να γρατζουνιστούν εύκολα, ιδιαίτερα αν οι προηγούμενοι κάτοχοι έκαναν εντατική εκτός δρόμου χρήση με το Duster.


Η σημασία του πάχους βαφής είναι σημαντική, αφού αν κάποια γρατζουνιά είναι αρκετά βαθιά και διαπεράσει το στρώμα του χρώματος και του ασταριού, θα οδηγήσει σε σκουριά αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να κάνετε ενδελεχή έλεγχο πριν αγοράσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, και να προσέξετε περιπτώσεις μοντέλων που έχουν καταπονηθεί στην εξοχή, ή χρησιμοποιήθηκαν σκληρά σε εργοτάξια ως φθηνά τετρακίνητα εργαλεία εργασίας.

Σύμφωνα με αναφορές ιδιοκτητών, τα φρένα του Dacia Duster εμφανίζουν αυξημένη φθορά, ενώ επιπλέον συνηθισμένες ατέλειες στο αμάξωμα του Dacia Duster είναι οι χειρολαβές στις πόρτες που τρέμουν. Κατά τις δοκιμές crash test EuroNCAP του 2017, το Duster βαθμολογήθηκε με 3 αστέρια, μια επίδοση που θεωρείται χαμηλή.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Dacia Duster 2018-2024
Σελίδα 2Η καμπίνα έχει σκληρά πλαστικά, οι ταπετσαρίες των καθισμάτων είναι ευαίσθητες
Σελίδα 3Τα φρένα φθείρονται γρήγορα, οι λαμαρίνες γρατζουνίζονται εύκολα
Σελίδα 4Ζημιές: Θόρυβος στο σασμάν των τετρακίνητων, μπεκ και ρυθμιστής πίεσης στα LPG
Σελίδα 5Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων Dacia Duster 2018-2024 είναι 18.000 ευρώ
Peugeot - Toyota
CUSTOM VS MAXUS