Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η καμπίνα έχει σκληρά πλαστικά, οι ταπετσαρίες των καθισμάτων είναι ευαίσθητες

11.642 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2024)
Η καμπίνα έχει σκληρά πλαστικά, οι ταπετσαρίες των καθισμάτων είναι ευαίσθητες

Το Dacia Duster δεύτερης γενιάς λανσαρίστηκε το 2018 ως ένα μικρομεσαίο SUV με φθηνή τιμή, κάτι που το έκανε δημοφιλές. Μπορεί η εμφάνιση του Duster να είναι σκληροτράχηλη, όμως πόσο ανθεκτικό είναι στην πραγματικότητα το μοντέλο; Για να το ανακαλύψουμε, δοκιμάζουμε ένα Dacia Duster 3 ετών και αναλύουμε τις ζημιές και τις φθορές που εμφανίζει.


Η χαμηλή τιμή του Dacia Duster γίνεται αντιληπτή όταν μπαίνεις στην καμπίνα του μοντέλου. Τόσο στο ταμπλό, όσο και στις πόρτες αλλά και στην κεντρική κονσόλα έχουν χρησιμοποιηθεί σκληρά πλαστικά, ενώ οι ταπετσαρίες των καθισμάτων είναι λεπτές, γεγονός που τις καθιστά ευαίσθητες στη φθορά. Οι πλαστικές επενδύσεις στο χώρο αποσκευών είναι επίσης λεπτές, προφανώς λόγω εξοικονόμησης χρημάτων. Επιπλέον, οι βάσεις καθισμάτων στα πρώτα Dacia Duster της γενιάς 2018-2024 ήταν ελαττωματικές και ταλαντεύονταν.

Το Dacia Duster που δοκιμάζουμε ως μεταχειρισμένο διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, σύστημα εισόδου με κάρτα-κλειδί, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου και κάμερες 360 μοιρών. Αυτά ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό και λειτουργούν σωστά, ωστόσο το σύστημα infotainment, που διαθέτει λειτουργία πλοήγησης, δεν δείχνει τόσο σύγχρονο όσο άλλα μοντέλα του ανταγωνισμού ίδιας χρονολογίας.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Dacia Duster 2018-2024
Σελίδα 2Η καμπίνα έχει σκληρά πλαστικά, οι ταπετσαρίες των καθισμάτων είναι ευαίσθητες
Σελίδα 3Τα φρένα φθείρονται γρήγορα, οι λαμαρίνες γρατζουνίζονται εύκολα
Σελίδα 4Ζημιές: Θόρυβος στο σασμάν των τετρακίνητων, μπεκ και ρυθμιστής πίεσης στα LPG
Σελίδα 5Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων Dacia Duster 2018-2024 είναι 18.000 ευρώ
Toyota
ΜΟΤΟ