Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του ηλεκτρικού smart fortwo

5.457 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)
Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του ηλεκτρικού smart fortwo

Τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του ηλεκτρικού smart fortwo, όπως το σύστημα πέδησης, η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης, διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς να έχουν κενά ή να παράγουν τριγμούς κατά την κύλιση, οι οποίοι μάλιστα θα γίνονταν πιο εύκολα αντιληπτοί χάρη στον αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα.

Αντίστοιχα «φρέσκο» διατηρείται και το εσωτερικό του μοντέλου, παρά τα 7 χρόνια χρήσης που διαθέτει. Το στεφάνι του τιμονιού δεν εμφανίζει γυαλάδες από τη συνεχή επαφή με τα χέρια του οδηγού, ενώ οι διακόπτες στο τιμόνι και την κεντρική κονσόλα δεν έχουν χάσει το χρώμα τους. Οι πλαστικές επενδύσεις δεν έχουν σημάδια φθοράς και γρατζουνιές, κάτι που ισχύει και για τα καθίσματα.

Αν κατά το ανέβασμα του ηλεκτρικού παραθύρου παρατηρήσετε πως ο μηχανισμός σταματά, το πιο συνηθισμένο ενδεχόμενο είναι να χρειάζεται απλά καθάρισμα το λάστιχο περιμετρικά του κρυστάλλου, αφού το αυτοκίνητο έχει σύστημα ανίχνευσης εμποδίου, που διακόπτει τη λειτουργία ανεβάσματος προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Η smart δίνει εγγύηση 8 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων για τη μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα. Επιπλέον η εταιρεία προτείνει να αλλάζεται η μπαταρία 12 V (αυτή που βρίσκεται και στα βενζινοκίνητα και diesel μοντέλα δηλαδή) κάθε 3 χρόνια, ούτως ώστε να λειτουργεί σωστά το σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας του ηλεκτροκινητήρα.
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές και πρόωρες φθορές στο αυτοκίνητο, με τη μόνη δυσλειτουργία σύμφωνα με ιδιοκτήτες να είναι περιστασιακές διακοπές στην εφαρμογή της φόρτισης της μπαταρίας, που όμως διαρκούν για λίγο.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Ηλεκτρικό smart fortwo 2016-2023
Σελίδα 2Το ηλεκτρικό smart fortwo είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις
Σελίδα 3Μετά από 7 χρόνια η μπαταρία δεν έχει χάσει την απόδοσή της
Σελίδα 4Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του ηλεκτρικού smart fortwo
Σελίδα 5Οι τιμές των μεταχειρισμένων ηλεκτρικών smart fortwo κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 25.000 ευρώ
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER