Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του Opel Mokka

5.027 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2023)
Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του Opel Mokka

Οδηγώντας το μεταχειρισμένο Opel Mokka δεν παρατηρούνται δυσλειτουργίες από τον κινητήρα, ούτε κενά από το σύστημα διεύθυνσης. Η ανάρτηση απορροφά σωστά τις κακοτεχνίες του δρόμου και ταυτόχρονα κρατά τις κλίσεις του αμαξώματος περιορισμένες.

Η σκουριά στο πλαίσιο είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, ενώ οι μπιλιοφόροι και οι υπόλοιποι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις είναι ανθεκτικά και δεν φέρνουν σημάδια πρόωρης φθοράς. Αν παρατηρήσετε σκουριά στους δίσκους των πίσω φρένων, αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο είχε καιρό να οδηγηθεί και δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε, αφού με ένα δυνατό φρενάρισμα τα τακάκια θα καθαρίσουν την επιφάνεια των δίσκων.

Στην περίπτωση που οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες κινούνταν εκτός δρόμου χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι χτυπημένο το κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, κάτι που αποτελεί οπτική ατέλεια.
Όσον αφορά στην καμπίνα του Opel Mokka, δύσκολα θα βρείτε εκτεταμένα σημάδια χρήσης. Το στεφάνι του τιμονιού και ο επιλογέας ταχυτήτων δεν έχουν γυαλίσει από την επαφή με τα χέρια του οδηγού, ενώ οι πλαστικές επενδύσεις δεν έχουν γρατζουνιές και δεν παράγουν τριγμούς. Αντίστοιχα, στα καθίσματα δεν θα βρείτε πτυχώσεις, με τη φόρμα τους να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Opel Mokka 2012-2019
Σελίδα 2Το Opel Mokka 2012-2019 είναι ποιοτικό και ευρύχωρο
Σελίδα 3Αξιόπιστοι οι κινητήρες του Opel Mokka, το μόνο που εμφανίζουν είναι διαρροή λαδιού
Σελίδα 4Δεν παρατηρούνται φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη του Opel Mokka
Σελίδα 5Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων Opel Mokka 2012-2019 είναι 15.000 ευρώ
Autotriti.gr
Autotriti.gr