Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η τελευταία Skoda Octavia έχει μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό

9.252 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2024)
Η τελευταία Skoda Octavia έχει μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό

Η Skoda Octavia βρίσκεται πλέον στην τέταρτη γενιά της, το ντεμπούτο της οποίας έγινε το 2020. Η εταιρεία έχει χαρίσει στο μοντέλο της όλα τα τεχνολογικά «καλούδια» του ομίλου VW, έχει αυξήσει την αίσθηση πολυτέλειας και έχει εκμοντερνίσει αρκετά το σχεδιασμό, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.


Η τελευταία γενιά της Octavia είναι διαθέσιμη σε 2 επιλογές αμαξώματος, το 5θυρο liftback που ονομάζεται Octavia Grand Coupe και το station wagon που λέγεται Octavia Sports Wagon. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ευρύχωρο και μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 5 ενήλικες επιβάτες, δικαιολογώντας το χαρακτηρισμό «οικογενειακό αυτοκίνητο» που έχει κερδίσει εδώ χρόνια. Ο χώρος αποσκευών έχει ωφέλιμο όγκο 600 λίτρα, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα.

Ο βασικός εξοπλισμός της Skoda Octavia τέταρτης γενιάς έχει έγχρωμη οθόνη infotainment 8 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων, καθώς και αισθητήρες παρκαρίσματος. Στον extra εξοπλισμό βρίσκουμε μεταξύ άλλων LED φανάρια, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από το λανσάρισμα της τρέχουσας γενιάς της Skoda Octavia, και το αυτοκίνητο έχει γίνει πιο προσιτό ως μεταχειρισμένο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως θα ξεκινήσουν να πωλούνται και αρκετά οχήματα που ήταν μισθωμένα ως leasing. Πόσο αξιόπιστη είναι η Octavia; Για να το ανακαλύψουμε, δοκιμάζουμε ένα diesel μοντέλο παραγωγής 2021, στο οδόμετρο του οποίου αναγράφονται 100.000 χιλιόμετρα. 

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: Skoda Octavia diesel 2020-
Σελίδα 2Η τελευταία Skoda Octavia έχει μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό
Σελίδα 3Ζημιές στα diesel: Μπεκ και βαλβίδα EGR αν έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα
Σελίδα 4Δεν υπάρχουν φθορές στο εσωτερικό και στα μηχανικά μέρη της Skoda Octavia
Σελίδα 5Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων Skoda Octavia 2020- είναι τα 24.000 ευρώ
Toyota
NOS AXIZEI