Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Καμπίνα σε καλή κατάσταση, μπορεί να μην στεγανοποιεί πλήρως η ηλιοροφή

1.131 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2024)
Καμπίνα σε καλή κατάσταση, μπορεί να μην στεγανοποιεί πλήρως η ηλιοροφή

Όπως αναφέραμε, το VW Tiguan που δοκιμάζουμε ως μεταχειρισμένο έχει διανύσει 126.000 χιλιόμετρα μέσα σε 2 χρόνια. Παρόλα αυτά, η «σκληρή» χρήση που είχε μέσα σε αυτή τη διετία δεν αποτυπώνεται με φθορές στην καμπίνα. Οι πλαστικές επενδύσεις δεν έχουν σημάδια και γρατζουνιές, ενώ τα καθίσματα διατηρούν σωστά τη φόρμα τους, χωρίς πτυχές ή σκισίματα στην ταπετσαρία τους.

Αντίστοιχα, οι διακόπτες, τόσο στο τιμόνι όσο και στο ταμπλό, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, χωρίς αποχρωματισμούς, ενώ το στεφάνι του τιμονιού δεν παρουσιάζει εκτεταμένη φθορά από τη συνεχή επαφή με τα χέρια του οδηγού.

Η πανοραμική ηλιοροφή που ανήκει στον extra εξοπλισμό μπορεί να παράγει τριγμούς, ενώ έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου περιστασιακά δεν στεγανοποιείται πλήρως.
Το βασικό πακέτο εξοπλισμού διαθέτει φώτα LED, infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, ενώ στις πλουσιότερες εκδόσεις βρίσκουμε camera οπισθοπορείας, ρυθμιζόμενες σε σκληρότητα αναρτήσεις DCC και επιπλέον λειτουργικά βοηθήματα. Το πακέτο R-Line ξεχωρίζει από την ιδιαίτερα δυναμική εμφάνισή του.

Στο μεταχειρισμένο VW Tiguan που είχαμε στη διάθεσή μας, τα πάντα λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε. Αν παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σε διάφορα οδηγικά βοηθήματα, η αιτία είναι συνήθως η «πεσμένη» τάση της μπαταρίας του οχήματος.

Σελίδα 1Δοκιμή μεταχειρισμένου: VW Tiguan TDI 2020-2023
Σελίδα 2Δεν βγάζει ζημιές, μόνο μικρή διαρροή λιπαντικού από το κιβώτιο ταχυτήτων
Σελίδα 3Φθορές στα φρένα λόγω βάρους, καθώς και στο DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη
Σελίδα 4Καμπίνα σε καλή κατάσταση, μπορεί να μην στεγανοποιεί πλήρως η ηλιοροφή
Σελίδα 5Το προηγούμενο VW Tiguan έχει μέσο όρο τιμής μεταχειρισμένου 33.000 ευρώ
Toyota
Autotriti.gr