Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Autohaus Koenig προσφέρει το ηλεκτρικό Renault Zoe με διετή μίσθωση, με συνολικό κόστος 6.000 ευρώ, ήτοι δωρεάν βάσει της επιδότησης της Γερμανικής κυβέρνησης.

Δωρεάν το Renault Zoe στη Γερμανία

11.708 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2020)

Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. Αν λοιπόν είστε λάτρης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ζείτε μόνιμα στη Γερμανία για τα επόμενα δύο χρόνια, μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας ένα ολοκαίνουργιο Renault Zoe χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ!


Πως προκύπτει όλο αυτό το θέμα. Προκειμένου να ενθαρρύνει τους πολίτες της να προβούν στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η γερμανική κυβέρνηση δίνει επί του παρόντος στους αγοραστές 6.000 ευρώ επιδότηση. Μάλιστα σύμφωνα με τους όρους που έχει βάλει η Γερμανία, οι καταναλωτές δεν είναι υποχρεωμένοι την επιδότηση να την σπαταλήσουν αποκλειστικά για την αγορά αυτοκινήτου, αλλά μπορούν να τη διαθέσουν και για την αποπληρωμή του μηνιαίου ποσού σε περίπτωση μίσθωσης κάποιου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
 
Σε αυτό το σημείο εισέρχεται στο κάδρο η εταιρεία Autohaus Koenig, η οποία διαθέτει πάνω από 50 εκθεσιακούς χώρους σε ολόκληρη τη χώρα. Η Autohaus Koenig λοιπόν προσφέρει το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Renault Zoe με διετή μίσθωση, με συνολικό κόστος 6.000 ευρώ, ήτοι δωρεάν βάσει της επιδότησης της Γερμανικής κυβέρνησης. Όπως είναι φυσικό οι πολίτες της Γερμανίας κατέκλισαν την εταιρεία και σύμφωνα με το BloombergNEF δέχονταν περίπου 150 ερωτήσεις ανά ημέρα από ανθρώπους που ενδιαφέροντας και ήθελαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία.
 
«Αν είχαμε περισσότερους υπαλλήλους στο τμήμα πωλήσεων, θα είχαμε πουλήσει ακόμη περισσότερο», ανέφερε ο Wolfgang Huber από την Autohaus Koenig σε μια ανάρτηση στο Facebook. «Περιμέναμε αύξηση των πωλήσεων με τις επιδοτήσεις, αλλά αυτή η πορεία μας έπληξε πραγματικά», κατέληξε.
 
Κλείνοντας να θυμίζουμε πως πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσα σε αυτές και η Ελλάδα, προσφέρουν διάφορα κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων!    

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS