ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δύο αποκλειστικές δοκιμές καινούργιων αυτοκινήτων φιλοξενούμε στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δύο αποκλειστικές δοκιμές καινούργιων αυτοκινήτων φιλοξενούμε στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη.

Δύο πρώτες δοκιμές στο νέο Αuto Τρίτη

4.942 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2013)

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Αuto Τρίτη δοκιμάζουμε αποκλειστικά δύο νέα και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα, το ανανεωμένο Nissan Micra και το νέο Audi A3 Sport Sedan.

Δύο αποκλειστικές δοκιμές καινούργιων αυτοκινήτων φιλοξενούμε στο νέο τεύχος του περιοδικού Αuto Τρίτη. Η πρώτη εξ αυτών αφορά στο best-seller Nissan Micra, το οποίο ανανεώνεται κυρίως σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση και το εσωτερικό του, ενώ παράλληλα διατηρεί την πολύ καλή οικονομία του και τις χαμηλές τιμές απόκτησής του. Η δεύτερη αφορά στην premium κατηγορία και στο νέο Audi A3 Sport Sedan, το οποίο λανσάρεται στην Ελληνική αγορά για να απευθυνθεί στους οικογενειάρχες των πολυτελών μικρομεσαίων. Και μαζί με τις δύο αυτές δοκιμές, φιλοξενούμε στο νέο τεύχος του auto Τρίτη και τη δοκιμή του υγραεριοκίνητου Toyota Avensis 1,6, το οποίο εντυπωσιάζει με την οικονομία κίνησης και την αυξημένη του αυτονομία.
Τα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας προτιμώνται σήμερα από έναν πολύ μεγάλο αριθμό του αγοραστικού κοινού της χώρας και εμείς, στο νέο τεύχος του περιοδικού Αuto Τρίτη, αφιερώνουμε ένα μεγάλο μέρος των σελίδων μας σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 30 νέα μικρά μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel αναλύονται στο κεντρικό μας θέμα χωρισμένα ανά τομέα και εσείς, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την πλέον αγαπημένη κατηγορία αυτοκινήτων του Έλληνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Autotriti.gr