Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Scuderia Cameron Glickenhaus συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην κατασκευή του αγωνιστικού της αυτοκινήτου.

Έδειξε ξανά το SCG 007 η Glickenhaus

1.652 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2019)

Η Scuderia Cameron Glickenhaus συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην κατασκευή του αγωνιστικού της αυτοκινήτου, το οποίο θα συμμετάσχει στον 24ωρο αγώνα του Le Mans και μέσω νέων εικόνων παρουσίασε την πρόοδο των εργασιών που έχουν γίνει μέχρι να αποκαλύψει επίσημα το αυτοκίνητο.


Ο λόγος για το SCG 007, οι εικόνες του οποίου αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της μάρκας στο Facebook. Βάσει της ανάρτησης φαίνεται πως την πηγή ισχύος αποτελεί ένας 3λιτρος twin-turbo V6 κινητήρας, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται συγκεκριμένοι αριθμοί ιπποδύναμης και άλλων επιδόσεων.
 
Στις νέες εικόνες το αγωνιστικό αυτοκίνητο παρουσιάζεται με περισσότερες καμπύλες, με την οπίσθια αεροτομή να κλέβει την προσοχή με την πρώτη ματιά. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα χρόνο η SCG (Scuderia Cameron Glickenhaus) ανέφερε πως θα κατασκευάσει μόλις δύο αυτοκίνητα LMP1 - ένα για την εταιρεία και ένα για όποιον θέλει να πάει σε αγώνες.
 
Παράλληλα μία σειρά από 25 οδικά μοντέλα θα έβγαιναν από τη γραμμή παραγωγής με το κόστος του καθενός να κυμαίνεται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή η θέση δεν είναι επίσημη και δεν αποκλείεται το εν λόγω πλάνο να αναπροσαρμοστεί.
 
Τέλος τον Αύγουστο η SCG παρουσίασε το νέο της off-road όχημα το οποίο ονόμασε Boot και πλέον τα σύνολο της προσοχής των ανθρώπων επικεντρώνεται στην περεταίρω εξέλιξη του SCG 007.
 
Πατήστε πάνω στο σήμα του Facebook για να δείτε τις εικόνες.

Hyundai
NISSAN