Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Έφτασε τις 100.000 πωλήσεις το Jeep Avenger

 Σχολιάστε 
5.974 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2024)
Έφτασε τις 100.000 πωλήσεις το Jeep Avenger
2 Φωτογραφίες »

- Αριθμός ορόσημο για το SUVάκι της Jeep.
- To 25% των πωλήσεων του Avenger είναι ηλεκτρικά.
- Ήπια υβριδικό και ηλεκτρικό το Avenger.
- Όλα τα Jeep θα έχουν ηλεκτροκίνητη έκδοση μέχρι το 2025.

Αριθμός ορόσημο για το SUVάκι της Jeep

Τον αριθμό ορόσημο των 100.000 παραγγελιών κατάφερε να φτάσει το νέο Jeep Avenger, από τα τέλη του 2022 όπου και κυκλοφόρησε στις ευρωπαϊκές αγορές. Η πρόταση της Jeep στην κατηγορία των μικρών SUV προσφέρεται σε ήπια υβριδικές εκδόσεις και σε αμιγώς ηλεκτρική, με τη μάρκα να υπογραμμίζει πως αυτή η ελευθερία στην επιλογή των κινητήρων είναι ένα από τα ατού του μοντέλου.

To 25% των πωλήσεων του Avenger είναι ηλεκτρικά

Το Jeep Avenger παρουσιάστηκε αρχικά σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ήπια υβριδική e-Hybrid και πριν από λίγο διάστημα έκανε το ντεμπούτο της και η τετρακίνητη ήπια υβριδική 4xe. Μάλιστα, η Jeep στέκεται στην απόδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Avenger, το οποίο επί του παρόντος αντιπροσωπεύει το  25% των συνολικών πωλήσεων.

Ήπια υβριδικό και ηλεκτρικό το Avenger

Θυμίζουμε πως το ηλεκτρικό Jeep Avenger εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο του προσφέρει 156 ίππους και 260 Nm ροπής. Το σύνολο τροφοδοτείται από μια μπαταρία 54 kWh, η οποία σύμφωνα με την Jeep προσφέρει αυτονομία έως 400 χιλιόμετρα. Το ήπια υβριδικό (48 βολτ) Avenger e-Hybrid λαμβάνει ισχύ από ένα  1.200άρη κινητήρα βενζίνης με 100 PS και 205 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 21 kW που είναι ενσωματωμένος στο διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, καθώς και μία μπαταρία χωρητικότητας 0,9 kWh. Τέλος, η τελευταία προσθήκη στην γκάμα του μοντέλου είναι η ήπια υβριδική τετρακίνητη έκδοση  4xe. Σε αυτή το SUVάκι της Jeep λαμβάνει ένα επιπλέον ηλεκτρικό μοτέρ στο πίσω μέρος με τη συνολική ισχύ να ανέρχεται στα 136 άλογα και 230 Nm. 

Όλα τα Jeep θα έχουν ηλεκτροκίνητη έκδοση

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως το μέλλον της Jeep είναι συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνηση. Η μάρκα έχει υποσχεθεί πως μέχρι το 2025, όλα τα οχήματά της θα προσφέρουν μια ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Autotriti.gr
BASILIADES THS BROXHS