Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το εσωτερικό του HR-V. Δεσπόζει στο άνω άκρο της κονσόλας η 9άρα οθόνη αφής.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του HR-V. Δεσπόζει στο άνω άκρο της κονσόλας η 9άρα οθόνη αφής.

Εσωτερικό-Χώροι: Hi-tech και ευρύχωρα στην καμπίνα

10.816 Επισκέψεις στο άρθρο (6/1/2024)

Στην καμπίνα του Jazz Crosstar κυριαρχούν τα σκληρά πλαστικά καθώς μόνο τα μετωπικά του μέρη καλύπτονται από φλοίδα με μαλακή υφή, αλλά συνολικά το φινίρισμά του είναι προσεγμένο και δίνει στον οδηγό μια αίσθηση στιβαρότητας. Την ίδια στιγμή, το εσωτερικό του εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με highlight την ευκρινή οθόνη αφής στο άνω άκρο της κεντρικής κονσόλας μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να ελέχγει τις περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Πίσω από το τιμόνι είναι τοποθετημένη μια 7 ιντσών TFT οθόνη, που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τον οδηγό, όπως η ροή ισχύος, η ανάκτηση ενέργειας και όλα τα σχετικά με το υβριδικό σύστημα.


Το πορτ-μπαγκάζ του HR-V έχει χωρητικότητα 335 λτ. Θα το θέλαμε λίγο μεγαλύτερο.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πορτ-μπαγκάζ του HR-V έχει χωρητικότητα 335 λτ. Θα το θέλαμε λίγο μεγαλύτερο.


To εσωτερικό του HR-V είναι μίνιμαλ καθώς χαρακτηρίζεται από ευθείες και «καθαρές» γραμμές. Και εδώ βλέπουμε αρκετά σκληρά πλαστικά αλλά χωρίς αμφιβολία, κάθε σημείο του ταμπλό πείθει απόλυτα με την ποιότητα, το premium φινίρισμα και την άριστη συναρμογή του. Στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει η στάνταρ έγχρωμη οθόνη αφής των 9 ιντσών με το αναβαθμισμένο infotainment HMI της Honda, του οποίου τα γραφικά και το πιο εύχρηστο μενού του συστήματος infotainment συνδυάζεται άψογα με τους φυσικούς διακόπτες, που υπάρχουν πιο χαμηλά για το σύστημα κλιματισμού. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων με ταχύμετρο δεξιά, δείκτη ισχύος και ανάκτησης ενέργειας αριστερά και υποπίνακα πληροφοριών ανάμεσα.

Χώροι: Κερδίζει σε χώρους στην καμπίνα και πορτ-μπαγκάζ το HR-V

Οδηγός και επιβάτες θα μείνουν ευχαριστημένοι από τις πολλές θέσεις που έχει για μικροαντικείμενα το Jazz Crosstar, του οποίου το μεταξόνιο φτάνει τα 2.517 χλστ., κυρίως από τα πίσω Magic Seats. Αυτά δημιουργήθηκαν χάρη στην τοποθέτηση του ρεζερβουάρ κάτω και ανάμεσα από τα μπροστινά καθίσματα και παρέχουν δυνατότητα αναδίπλωσης και αναστροφής, ανάλογα με τα μεταφερόμενα φορτία. Απλετος είναι ο χώρος που έχουν για τα πόδια τους οι πίσω επιβάτες (15,5 εκ.) αλλά και για τα κεφάλια τους (7,1 εκ), ωστόσο θα θέλαμε το Jazz Crosstar να έχει πιο πλατύ πίσω κάθισμα, αφού με μόλις 1,29 μέτρα μήκος, ο πέμπτος επιβάτης είναι πρακτικά αδύνατο να καταφέρει να χωρέσει. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός μετράται στα 304 λίτρα και μπορεί να φτάει τα 1.205.

Το σαφώς μακρύτερο μεταξόνιο του HR-V στα 2.610 χιλιοστά και το μεγαλύτερό του μέγεθος δίνει την δυνατότητα στο οικογενειακό SUV της Honda να μεταφέρει άνετα τρεις επιβάτες στο πίσω κάθισμα (πλάτος πίσω καθίσματος στα 1,36 μ.), ενώ παράλληλα, όπως και το Jazz Crosstar, προσφέρει πολύ χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών (18,5 εκ.) αλλά αντίθετα με αυτό, λόγω της coupe οροφής, διαθέτει λιγότερο χώρο για τα κεφάλια τους (2,5 εκ). Το HR-V διαθέτει και αυτό τα ευέλικτα καθίσματα Magic Seats που προσφέρουν δύο δυνατότητες αναδίπλωσης αλλά και μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ 335 λίτρων, το οποίο όμως για την κατηγορία του είναι μικρότερο από το μέσο όρο. Με τα πίσω καθίσματα πεσμένα και φόρτωση μέχρι το ύψος των παραθύρων, ο χώρος αυξάνεται στα 987 λίτρα.

Σελίδα 1Είναι hybrid SUV και δεν «καίνε»: Honda Jazz Crosstar ή HR-V;
Σελίδα 2Σχεδίαση: SUV πόλης το Jazz Crosstar, οικογενειακό SUV το HR-V
Σελίδα 3Εσωτερικό-Χώροι: Hi-tech και ευρύχωρα στην καμπίνα
Σελίδα 4Κινητήρας: Έχει 9 λιγότερα άλογα αλλά έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις το Jazz Crosstar
Σελίδα 5Στο δρόμο: Ιδανικό για την πόλη το Jazz Crosstar, πατάει εύκολα χώμα το HR-V
Σελίδα 6Η γνώμη μας
Toyota
Skoda