Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης υποδηλώνουν κινητήριο σύνολο που θα αποδίδει αρκετά μεγάλα νούμερα ισχύος.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης υποδηλώνουν κινητήριο σύνολο που θα αποδίδει αρκετά μεγάλα νούμερα ισχύος.

Είναι αυτή η νέα Mustang;

3.487 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Ο αντικαταστάτης της Shelby Mustang GT500 έχει αρχίσει τις δοκιμές σε δημόσιους δρόμους αλλά η Ford δε θέλει να μας αφήσει να δούμε ούτε το ελάχιστο από το υπό ανάπτυξη μοντέλο της. Εν τούτοις, εμείς κάνουμε μια προσπάθεια και βγάζουμε κάποια συμπεράσματα.

Από ό,τι φαίνεται, η Ford έχει αρχίσει τις δοκιμές στο δρόμο για το νέο Shelby GT500. Για τις δοκιμές αυτές χρησιμοποιεί ένα «μουλάρι» (όπως αποκαλούνται αυτά τα δοκιμαστικά πρωτότυπα).

Το καμουφλάζ της Ford κρύβει κάθε πτυχή του πίσω μέρους μην επιτρέποντας να σχηματίσουμε κάποια εικόνα σχετικά με το σχεδιασμό του.

Το καμουφλάζ της Ford κρύβει κάθε πτυχή του πίσω μέρους μην επιτρέποντας να σχηματίσουμε κάποια εικόνα σχετικά με το σχεδιασμό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Ford προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο να μαντέψουμε την εμφάνιση της νέας γενιάς του εμβληματικού της μοντέλου έχει καμουφλάρει πλήρως το αυτοκίνητο δοκιμών σε βαθμό που να είναι καλυμμένες μέχρι και οι ζάντες.
 
Αρχικά υπήρχε κάποια διχογνωμία σχετικά με το αν πρόκειται για τη νέα GT500 ή την GT350 αλλά τα αν παρατηρήσει κανείς τα ελαστικά, αυτά είναι 20 ιντσών ενώ η GT350 «φοράει» 19 ιντσών οπότε αυτό που βλέπουμε κατά πάσα πιθανότητα είναι η GT500.
 
Όσον αφορά τους κινητήρες το τοπίο είναι θολό καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες. Κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι θα χρησιμοποιηθεί ο κινητήρας των 5.2 λτ. σε συνδυασμό με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ενώ άλλες αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιηθεί ο 5.0 λτ.Σε κάθε περίπτωση η απόδοση του κινητήριου συνόλου θα είναι πολύ υψηλή καθώς ο ανταγωνισμός στην κατηγορία έχει ενταθεί. Η Camaro ZL1 αποδίδει 650 ίππους. Το Dodge Challenger SRT Hellcat έχει σκαρφαλώσει στα 707 άλογα και το Challenger SRT Demon έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη με τους 840 ίππους που αποδίδει.
 
Μέχρι στιγμής ο V8 κινητήρας των 5.2 λτ. αποδίδει στην GT350 526 ίππους ενώ ο κινητήρας του GT500 (όποιος και αν είναι αυτός τελικά) αναμένεται να κινείται γύρω στους 750 ώστε να υποσκελίσει από θέμα δύναμης την Camaro ZL1 και Dodge Challenger SRT Hellcat. ¶λλωστε οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης προδίδουν μηχανικό σύνολο το οποίο θα έχει υψηλή απόδοση.
 
Όσο για την κυκλοφορία του μοντέλου δεν αναμένεται πριν τα μέσα του 2018 με το πιο πιθανό σενάριο να τοποθετεί την ημερομηνία αυτή, το 2019.
 
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί η ποιότητα να μην είναι πάρα πολύ καλή αλλά μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά το μοντέλο υπό δοκιμή να κινείται.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KIA
NISSAN