Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρόστιμο από κοινού, για τις 2 μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Πρόστιμο από κοινού, για τις 2 μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

«Καμπάνα» για Ferrari & Aston Martin λόγω ρύπων

2.245 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Πρόστιμα επιβλήθηκαν στη Ferrari και στην Aston Martin, προς συμμόρφωση τους, λόγω του ότι δεν ακολούθησαν τους κανονισμούς, που αφορούν τις εκπομπές ρύπων.

Μια επίσημη έκθεση, αποδεικνύει πως οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων, κατάφεραν να «καλυτερεύσουν» το κλίμα της Ευρώπης και να συμμορφωθούν με την εντολή σχετικά με τις εκπομπές ρύπων για το 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Υπάρχουν βέβαια και δυο τρανταχτές εξαιρέσεις που δεν ακολούθησαν τα δεδομένα και τώρα αντιμετωπίζουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Σε Ferrari και Aston Martin, επιβλήθηκαν πρόστιμα της τάξεως των 500.000 ευρώ, με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να δέχεται το μεγαλύτερο βάρος των συνεπειών χρηματικά.
Εν αντιθέσει με τους 2 κατασκευαστές, άλλες εταιρείες αυτοκινήτων όπως η Opel και η Ford, τοποθετήθηκαν επί του θέματος και τόνισαν πως μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, θα πρέπει να υπάρξουν μεγαλύτερες βελτιώσεις στην εκπομπή ρύπων.
Συνολικά, τα αυτοκίνητα βενζίνης και Diesel αντιπροσώπευαν το 97,2% των μετρήσεων, με το υπόλοιπο μικρό ποσοστό να μοιράζεται στα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT