Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το πρωτότυπο της SF90 Stradale Spider εντοπίστηκε και καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό του χρήστη του Instagram, derek.fotography.

Εμφανίστηκε η Ferrari SF90 Stradale Spider

2.285 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2020)

Τις τελευταίες πινελιές στην SF90 Stradale Spider βάζει η Ferrari, με το μοντέλο να εντοπίζεται στο σπίτι της ιταλικής φίρμας στο Maranello και τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να μη χάνουν την ευκαιρία να καταγράψουν τις στιγμές.


Έχοντας πλήρες καμουφλάζ αλλά και ένα κόκκινο σεντόνι για να αποκρύψει την επανασχεδιασμένη οροφή, το πρωτότυπο της SF90 Stradale Spider εντοπίστηκε στις εγκαταστάσεις της ιταλικής μάρκας στο Maranello και καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό του χρήστη του Instagram, derek.fotography.
 
Πολλές πληροφορίες για το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η ιταλική φίρμα δεν έχουν βγει στην επιφάνεια, όμως όλα δείχνουν πως θα είναι εξοπλισμένο με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 780 ίππων και 800 Nm ροπής που θα συνδυάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ (δύο μπροστά και ένα πίσω) που προσφέρουν συνδυαστική ισχύ της τάξης των 1.000 ίππων και των 800 Νm ροπής. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ο συνδυασμός προσφέρει στην κουπέ SF90 Stradale τη δυνατότητα να κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτά. Ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα στην περίπτωση της Stradale Spider η διαδικασία αυτή θα γίνεται ελάχιστα πιο αργά.
 
Τέλος, αναφορικά με την ημερομηνία αποκάλυψης η Ferrari δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ενημέρωση, ωστόσο δεν αποκλείεται το ντεμπούτο της SF90 Stradale Spider να γίνει τους πρώτους μήνες του 2021.

Toyota
Citroen