Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Hyundai και η Blood Type Racing (BTR) ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να παρουσιάσουν στην Έκθεση SEMA μια υψηλών επιδόσεων έκδοση του Genesis Coupe.

Η Hyundai και η Blood Type Racing (BTR) ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να παρουσιάσουν στην Έκθεση SEMA μια υψηλών επιδόσεων έκδοση του Genesis Coupe.

Ένα Hyundai Genesis Coupe 810 ίππων στη SEMA

8.426 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2014)

Η Hyundai και η BTR εξελίσσουν από κοινού μια αγωνιστική εκδοχή του Genesis Coupe, του οποίου ο 2λιτρος turbo κινητήρας φέρει σειρά τροποποιήσεων, που ανεβάζουν την ισχύ του πάνω από τους 810 ίππους.

Η Hyundai και η Blood Type Racing (BTR) ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να παρουσιάσουν στην Έκθεση SEMA μια υψηλών επιδόσεων έκδοση του Genesis Coupe. Βαμμένο σε ένα φανταχτερό κόκκινο χρώμα, το όχημα διαθέτει ένα πλήρες body kit, εμπρόσθιο spoiler, πίσω διαχύτη και αεροτομή και 19άρες ζάντες με ελαστικά Toyo. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά καθίσματα της Sabelt, με τα πίσω να έχουν αφαιρεθεί προκειμένου να μπει το απαραίτητο roll cage της Cusco.Το εντυπωσιακό Genesis Coupe της SEMA παίρνει κίνηση από ένα 2λιτρο turbo σύνολο με σφυρήλατες μπιέλες και πιστόνια και δύο εκκεντροφόρους GSC. Έχουν τοποθετηθεί χειροποίητη πολλαπλή εισαγωγής και ανάλογο intercooler, βελτιωμένος εγκέφαλος, Precision Turbo τουρμπίνα, αναβαθμισμένα μπεκ ψεκασμού και διπλό σύστημα εξάτμισης.Χάρη σε όλες αυτές τις τροποποιήσεις, η απόδοση του κινητήρα υπερβαίνει τους 810 ίππους. Το 6άρι μηχανικό κιβώτιο έχει και αυτό αναβαθμιστεί, ενώ το εν λόγω Hyundai διαθέτει εξελιγμένη ανάρτηση coilover, μπάρα θόλων και φρένα της Wilwood.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO