ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το ανανεωμένο Audi ΤΤ RS ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Εντοπίστηκε το ανανεωμένο Audi ΤΤ RS

2.393 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2017)

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το ανανεωμένο Audi ΤΤ RS ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Δείτε περισσότερα.

Το 2014 λανσαρίστηκε η τρίτη γενιά του Audi ΤΤ, με την έκδοση RS του μοντέλου να ακολουθεί δύο χρόνια αργότερα. Πλέον και μετά την απόφαση της εταιρείας να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο μοντέλο, έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το γερμανικό αυτοκίνητο είναι καλυμμένο με αρκετό καμουφλάζ σε ολόκληρο τα κάτω μέρος, όπου και προφανώς θα έχουν υπάρξει η περισσότερες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, κάνοντας έτσι δύσκολο το έργο να εντοπιστούν οι διαφορές.
Ωστόσο με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως το κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα δεν έχει επηρεαστεί πολύ, με μερικές μόνο μικρές τροποποιήσεις να έχουν πάρει θέση στις μεγάλες εισόδους αέρα. Επιπλέον οι καμουφλαρισμένοι προβολείς, παρόλο που μοιάζουν να διατηρούν το ίδιο σχήμα, φέρεται πως θα έχουν διαφορετικής σχεδίαση φώτα ημέρας.
 
Μικρές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο πλαϊνό μέρος, ενώ ίσως η μεγαλύτερη τροποποίηση να έχει γίνει στο πίσω μέρος, όπου το TT RS της φωτογραφίας έχει χάσει την μικρή αεροτομή του. Δεν είναι βέβαιο αν το ανανεωμένο μοντέλο θα έχει αεροτομή ή όχι, ωστόσο γίνεται λόγος πως από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στην αεροδυναμική σχεδίαση είναι μάλλον δύσκολο το μοντέλο να έρθει χωρίς αεροτομή.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως ο 2.5 TFSI κινητήρας που προσφέρει στο μοντέλο 400 ίππους θα παραμείνει ακλόνητος στη θέση του, ενώ μικρές θα είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους εικόνες.

Hyundai
Autotriti.gr