Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επιδότηση στο diesel: Εκτός των άμεσων πλάνων της κυβέρνησης

Επιδότηση στο diesel: Εκτός των άμεσων πλάνων της κυβέρνησης

1.188 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2022)

Καμία απόφαση δεν έχει πάρει η κυβέρνηση σχετικά με τον ερχομό μιας νέας επιδότησης για το πετρέλαιο κίνησης, το οποίο αυτή την στιγμή είναι ακριβότερο από την 95άρα βενζίνη.

Δεν αναμένεται σύντομα κάποια τελική ανακοίνωση

Στον πάγο μπαίνει ο ερχομός μιας νέας επιδότησης στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης μετά από τις νέες δηλώσεις που έγιναν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Δεν αναμένονται αποφάσεις τις επόμενες ημέρες για το πετρέλαιο κίνησης. Παρατηρούμε έξαρση των τιμών, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν αντιδρά σπασμωδικά αλλά στο σωστό χρόνο και έχοντας αξιολογήσει τον δημοσιονομικό χώρο κάνει παρεμβάσεις προκειμένου να έχουν τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μητσοτάκης και Α.Γεωργιάδης αναφέρθηκαν σε νέα επιδότηση

Οι πρώτες ελπίδες γεννήθηκαν την περασμένη Παρασκευή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, ενώ στην συνέχεια ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αυτός που αναφέρθηκε στον ερχομό ακόμη και ενός τρίτου Fuel Pass. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο πως η νέα επιδότηση για το diesel θα ξεκινούσε το Νοέμβριο και θα είχε δίμηνη διάρκεια με προοπτική να συνεχιστεί και το 2023. 

Ακριβότερο το diesel από την βενζίνη

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, τουλάχιστον προς το παρόν, μπαίνει ταφόπλακα στην επιδότηση του πετρελαίου κίνησης, ενώ και ο ερχομός ενός νέου Fuel Pass βρίσκεται αυτή την στιγμή πολύ μακριά. Θυμίζουμε πως αυτή την στιγμή, η μέση τιμή του diesel κίνησης της Ελλάδας διαμορφώνεται στα 2,14 ευρώ/λίτρο και αυτή της 95άρας στα 2,03 ευρώ/λίτρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
OPEL