Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με σημαντική βελτίωση έρχεται η πιο extreme έκδοση της Porsche των τελευταίων ετών
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με σημαντική βελτίωση έρχεται η πιο extreme έκδοση της Porsche των τελευταίων ετών

Επιτέλους Porsche!

3.202 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2016)

Την έλλειψη μιας πραγματικά extreme Porsche παρατήρησε στην αγορά, η Techart, ειδικός της βελτίωσης και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο GTstreet R, δίνοντάς του 720 άλογα για κορυφαίες επιδόσεις και ασυναγώνιστη τελική ταχύτητα.

Ένας από τους ειδικούς της βελτίωσης αυτοκινήτων, η Techart, δεν άντεξε το κενό που υπάρχει τα τελευταία χρόνια, από την απουσία μιας extreme έκδοσης Porsche και πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Αυξημένες και οι διαστάσεις ζαντών και ελαστικών για μέγιστη πρόσφυση

Αυξημένες και οι διαστάσεις ζαντών και ελαστικών για μέγιστη πρόσφυση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με βάση την Porsche 911 Turbo και την 911 Turbo S, δημιούργησε μία GTstreet R, με κύριο χαρακτηριστικό τα αυξημένα μέρη από ανθρακονήματα στο σώμα της.
 
Προσάρμοσε την αεροτομή, για λόγους εμφάνισης αλλά και αεροδυναμικής, αύξησε τις διαστάσεις ζαντών και ελαστικών (σε 265/35 ZR 20 στο μπροστινό μέρος και 325/30 ZR 20 στο πίσω μέρος) για μέγιστη πρόσφυση, άλλαξε την ανάρτηση με το κιτ Techart VarioPlus, ενώ τοποθέτησε σύστημα ελέγχου για την απόσταση από το έδαφος, με δυνατότητα κέρδους έως και 60 χιλιοστών με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και βαλβίδα ελέγχου για την απόδοση της εξάτμισης. 
Όσον αφορά τον κινητήρα, χρησιμοποιήθηκε ο τούρμπο 3,8 λίτρων της Porsche 911, ο οποίος έχει πια δύο στάδια boostαρίσματος, το πρώτο από τα 560 στα 640 άλογα με ροπή 880 Nm και το δεύτερο που επιτρέπει την τελική ταχύτητα των 720 ίππων, το οποίο και θα συνδυάζεται με ένα σύστημα κίνησης all-whee, επιτυγχάνοντας πραγματικά συγκλονιστικές επιδόσεις.
 
Εσωτερικά, υπάρχουν δύο επιλογές διαθέσιμες, για το νέο GTstreet R, συμπεριλαμβανομένου ενός πακέτου «Exclusive» με κορυφαία δερμάτινα καθίσματα. Στη σπορ έκδοση δε, εκτός από σπορ καθίσματα, έχει τοποθετηθεί και ένα σπορ τιμόνι Techart.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS