Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την κάμπριο έκδοση του Zerouno ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Italdesign λίγους μόλις μήνες μετά την παρουσίαση του Zerouno coupe.

Έρχεται σε κάμπριο έκδοση το Zerouno

1.723 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Την κάμπριο έκδοση του Zerouno ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Italdesign λίγους μόλις μήνες μετά την παρουσίαση του Zerouno coupe.

Μία teaser εικόνα του επερχόμενου Zerouno κάμπριο, το οποίο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έδωσε στη δημοσιότητα η Italdesign.
 
Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα το μοντέλο παρουσιάζεται με πολλές σκιές οι οποίες δεν επιτρέπουν να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο είναι ολοφάνερη η έλλειψη οροφής, ενώ κατά τα άλλα φαίνεται να είναι όμοιο με την έκδοση coupe.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πληροφορία, ωστόσο το πιθανότερο είναι να παίρνει ισχύ από τον ίδιο κινητήρα που έχει και το coupe, δηλαδή το V10 5.2λίτρων μοτέρ της Audi που παράγει 610 ίππους και 560 Nm ροπής.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με το ντεμπούτο της κάμπριο έκδοσης του Zerouno στη Γενεύη, η Italdesign θα γιορτάσει την 50ή επέτειό της, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό σχεδίου, όπου οι συμμετέχοντες, οι οποίοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 35 ετών, καλούνται να οραματιστούν τα μελλοντικά πρωτότυπα αυτοκίνητων και βεβαίως να μεταφέρουν την σκέψη τους στο χαρτί, με τους νικητές να λαμβάνουν βραβεία συνολικής αξίας 40.000 ευρώ.

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL