ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Lewis Hamilton βοήθησε στην παρουσίαση του πρωτότυπου Mercedes-AMG One υπεραυτοκινήτου.

Έρχεται υπεραυτοκίνητο με σφραγίδα Hamilton;

1.432 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2019)

O Βρετανός φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την AMG για να κατασκευαστεί μια ειδική έκδοση του επερχόμενου Mercedes-AMG One υπεραυτοκινήτου που φέρει το όνομα του. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η Mercedes-AMG One είναι ένα πραγματικό υπεραυτοκίνητο που όταν λανσαριστεί η έκδοση παραγωγής του, σύμφωνα με την μάρκα, θα αποτελέσει σημείο τομής στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Υπενθυμίζουμε πως η ισχύς του hyper-car αυτού προέρχεται από το ίδιο μηχανικό σύνολο που εξοπλίζει τα μονοθέσια της Mercedes στο πρωτάθλημα της F1. Χρησιμοποιείται δηλαδή ο ίδιος 1,6 λίτρων V6 κινητήρας της W07 (ο κινητήρας του μονοθεσίου της Mercedes στην Formula 1), που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως συνδυάζεται με 4 ηλεκτροκινητήρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Mercedes-AMG η συνολική ισχύς της θα ξεπερνά τα 1.000 άλογα, με περίπου 680 ίππους να πηγαίνουν στους πίσω τροχούς και 330 στους πίσω. 
 
Νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως από το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρουν πως ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Lewis Hamilton έχει εκφράσει την θέληση του να κατασκευαστεί μια ειδική έκδοση που θα φέρει το όνομα του. Μάλιστα, οι μόνες αλλαγές πάνω στο μοντέλο δεν θα είναι μόνο αισθητικού χαρακτήρα, αφού θέλει το μοντέλο στην ειδική του έκδοση να έχει ακόμα περισσότερη ισχύ και να παράγει ακόμα περισσότερο «θόρυβο». Πιθανό θεωρείται επίσης το ενδεχόμενο να κατασκευαστούν custom αυτοκίνητα βασισμένα πάνω στο Οne υπεραυτοκίνητο, αφού πρώτα ο Hamilton θα συναντιέται με τον πελάτη έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού και θα αποφασίζουν μαζί πως θα θέλουν να μοιάζει το αυτοκίνητο.

Τα πρώτα Mercedes-AMG One έχουν ήδη προ-πωληθεί ακόμα και αν η έκδοση παραγωγής δεν έχει κάνει ντεμπούτο.

Εσείς τι λέτε; Θα είχε ενδιαφέρον μια «Lewis Hamilton» έκδοση της Mercedes-AMG One;
 

ford
DS