Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Tyga σβήνει το τσιγάρο του πάνω στην Aventador

Ο Tyga σβήνει το τσιγάρο του πάνω στην Aventador

Έσβησε τσιγάρο πάνω σε Lamborghini!

3.827 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2015)

Σε τασάκι μετάτρεψε ο Tyga το γυάλινο κάλυμμα του κινητήρα της Lamborghini Aventador του! Και όμως υπάρχει λογική εξήγηση.

Ο 25χρονος ράπερ Tyga (Thank You God Always) δεν δίστασε να σβήσει ένα τσιγάρο πάνω στο γυαλί που καλύπτει τη μηχανή της Lamborghini Aventador του. Μάλιστα ο νεαρός καλλιτέχνης ανέβασε και φωτογραφία με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Πολλοί θαυμαστές του αλλά και μη εξεπλάγην από την κίνησή του, ενώ μάλιστα μερικοί εξοργίστηκαν κιόλας από τον τρόπο που φέρθηκε στο 700 ίππων supercar του. Πολλοί απέδωσαν αυτή την κίνηση, στο προφίλ που θέλει να δώσει ο ίδιος για τον εαυτό του, ως money-maker artist και bad boy της μουσικής σκηνής, ωστόσο τελικά η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική.
Ο Αφροαμερικάνος hip-hoper όπως επιτάσσει το lifestyle, διαθέτει ένα στόλο από υπερπολυτελή αυτοκίνητα, κάνει επίδειξη του πλούτου του συνέχεια, φοράει μόνο ρούχα και ρολόγια διάσημων σχεδιαστών και φλερτάρει με την «παρανομία». Εκτός όλων αυτών όμως είναι και εξαιρετικός businessman.
Έτσι στα πλαίσια της διαφημιστικής προώθησης ο Tyga χρησιμοποίησε την παλιά τεχνική της τοποθέτησης προϊόντος. Πέρυσι ο παγκοσμίου φήμης ερμηνευτής επένδυσε το ποσό των 5 εκ. δολαρίων στη Shine Papers, μία εταιρεία που φτιάχνει χαρτάκια για τσιγάρα κατασκευασμένα, κρατηθείτε, από χρυσό 24 καρατίων
Συνεπώς ο Tyga δεν τρελάθηκε και έσβηνε τσιγάρα πάνω στη Lamborghini του, απλά διαφήμιζε τα χρυσά τσιγαρόχαρτά του με αυτό τον εκκεντρικό τρόπο και κρίνοντας από τις αντιδράσεις, τον πέτυχε το σκοπό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO