Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το εσωτερικό του Lexus UX Concept αποκαλύφθηκε με άκρως φουτουριστικές αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές και θέαση πολλαπλών ολογραμμάτων.

Το εσωτερικό του Lexus UX Concept αποκαλύφθηκε με άκρως φουτουριστικές αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές και θέαση πολλαπλών ολογραμμάτων.

Εσωτερικό Lexus UX Concept

2.150 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2016)

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη εικόνα, από το εσωτερικό του Lexus UX Concept, με σχεδίαση που έρχεται από το μέλλον και τεχνολογίες που περιλαμβάνουν θέαση ολογραμμάτων.

Ο χορός των αποκαλύψεων συνεχίζει για το Lexus UX Concept, μετά την εμφάνιση των πρώτων πληροφοριών, καθώς και της πρώτης εικόνας, τα οποία σας είχαμε παρουσιάσει λίγες μέρες νωρίτερα. Σήμερα λοιπόν, ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα, από το εσωτερικό του μοντέλου, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση για το τι θα αντικρίσουμε στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι ίδιες δυναμικές και αιχμηρές σχεδιαστικές γραμμές, που εμφανίστηκαν στο εξωτερικό, έχουν υιοθετηθεί και στον εσωτερικό διάκοσμο του concept, ενώ εντύπωση προκαλούν κάποιες τεχνολογίες, με τις οποίες εφοδιάζεται το πρωτότυπο, και παραπέμπουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Έτσι λοιπόν, το σύστημα infotainment προβάλλεται σε τρεις διαστάσεις -3D- σαν ολόγραμμα, μέσα από την πολύγωνη κρυσταλλική κατασκευή, που βρίσκεται τοποθετημένη στο κέντρο της κονσόλας. Επιπλέον, μπροστά από το τιμόνι διακρίνεται μια ημιδιάφανη οθόνη, η οποία μοιάζει με ολόγραμμα, και απεικονίζει διάφορα στοιχεία από τη λειτουργία του αυτοκινήτου, τόσο σε ψηφιακή, όσο και σε αναλογική μορφή.
 
Πέραν αυτών, το concept της Lexus εφοδιάζεται με ηλεκτροχρωματικά κρύσταλλα, κάτι που σημαίνει πως ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος ρυθμίζουν το πόσο σκούρα είναι, ηλεκτροστατικό μοχλό αλλαγής ταχυτήτων, αλλά και κάμερες που αντικαθιστούν το μεσαίο καθρέπτη.

Τέλος, το UX Concept αναμένεται να είναι προπομπός ενός νέου μικρού SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί μεταξύ των crossover NX και RX της ιαπωνικής μάρκας, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω πληροφορίες, ενώ έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από το ενδεχόμενο, το μοντέλο παραγωγής του UX να βασίζεται στο νέο Toyota C-HR.

Περισσότερες πληροφορίες από τις 29 Σεπτεμβρίου, που η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι θα ανοίξει τις πύλες της για τον Τύπο και θα έχουμε ανταπόκριση για όλες τις εξελίξεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen