Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το εργοστάσιο το οποίο κατασκευάζει τα Renault Zoe και το Nissan Micra θα ξεκινήσει και πάλι τη λειτουργία του την επόμενη εβδομάδα.

Έτοιμη για το restart η Renault

2.281 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2020)

Μία προς μία οι εταιρείες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τη Renault, η οποία μετράει αντίστροφα για να βάλει και πάλι μπροστά τις μηχανές στο εργοστάσιό της στο Flins της Γαλλίας.


Το εργοστάσιο το οποίο κατασκευάζει τα Renault Zoe και το Nissan Micra θα ξεκινήσει και πάλι τη λειτουργία του την επόμενη εβδομάδα, όντας το πρώτο εργοστάσιο συναρμολόγησης της Renault που θα ξεκινήσει ξανά, μετά το αναγκαστικό κλείσιμο που υπήρξε στα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας.
 
Τον ίδιο δρόμο με το εργοστάσιο στο Flins δε θα αργήσουν να πάρουν και τα άλλα γαλλικά εργοστάσια της Renault που θα ξαναρχίσουν την παραγωγή τους τον Μάιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο ξένα μέσα.
 
Η γραμμή συναρμολόγησης στο Flins θα ανοίξει, πιθανότατα στις 28 Απριλίου, με περίπου το 25% του εργατικού δυναμικού που μετριέται στους 2.600 υπαλλήλους, να δίνει το παρών, καθώς η Renault θέλει να ακόμα να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα των επιπλέον μέτρων ασφαλείας που έχει πάρει. Να σημειωθεί πως συγκεκριμένοι αριθμοί που να σχετίζονται με τον όγκο παραγωγής των μοντέλων δε δόθηκαν στη δημοσιότητα.
 
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως οι εργαζόμενοι στο Flins θα ακολουθήσουν πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως η χρήση μάσκας προσώπου, η λήψη των θερμοκρασιών τους και η διατήρηση τουλάχιστον 1 μέτρου απόστασης καθώς εργάζονται. Πριν μάλιστα ξεκινήσουν τη δουλειά θα περάσουν και από ένα πρόγραμμα προκειμένου να εξοικειωθούν με τους νέους εργασιακούς κανόνες.

Peugeot - Toyota
CUSTOM VS MAXUS